Проблем за Реал Мадрид: Джуд Белингам ляга под ножа след края на Евро 2024


Проблем за Реал Мадрид: Джуд Белингам ляга под ножа след края на Евро 2024
Снимка: GettyImages

15087 0

Джуд Белингам се представи отлично в първия си сезон в Реал Мадрид, след като "кралете" платиха 103 милиона евро за него.

Проблем за Джуд Белингам?

Белингам от известно време има проблем с лявото си рамо, което бе забелязано точно преди финала на Шампионска лига на една от тренировките. Веднага след като приключи, той трябваше да се оперира, но това не е възможно в момента, тъй като го чака Европейското първенство по футбол 2024 със състава на Англия.

Още: Реал Мадрид ще спечели баснословна сума от трансфера на Мбапе

 Сериозен проблем за Реал Мадрид, свързан с Белингам

"SPORT" съобщава, че Белингам може да се подложи на операция след Европейското първенство, ако състоянието му не се подобри. Това би било проблем за Реал Мадрид, защото той ще пропусне подготовката и евентуално началото на новия сезон.

Офанзивният полузащитник вкара 23 и отбеляза 13 асистенции в 42 мача, докато изведе Реал до титлите в Ла Лига и Шампионска лига. Той е обожаван от своите съотборници и фенове и още в първия сезон го сравняваха с легендарния за клуба Зинедин Зидан.

Жозе Моуриньо иска да върне Арда Гюлер под наем от Реал Мадрид във Фенербахче

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички