Саутгейт с големи проблеми за 1/4-финала на Европейското - "издадоха" го какви промени ще има в състава


Саутгейт с големи проблеми за 1/4-финала на Европейското - "издадоха" го какви промени ще има в състава
Снимка: Getty Images

528 0

Мениджърът на Англия Гарет Саутгейт има редица проблеми, които трябва да реши преди 1/4-финала на Европейското първенство по футбол срещу Швейцария.  Англия се измъкна до осминафиналите на турнира с неубедителна победа над Словакия в неделя. Трите лъва" се нуждаеха от изравнителен гол в последния момент от Джуд Белингам, за да избегнат един от най-неудобните резултати в историята на английския футбол, като Хари Кейн отбеляза в продълженията, за да осигури нервна победа с 2:1.

Не е малка вероятността англичаните да останат бе Белингам срещу Швейцария, като халфът в момента е разследван от УЕФА заради празнуването на гол срещу Словакия. Английският защитник Марк Гуехи пък е наказан за мача, след като получи два картона досега на Европейското.

Гарет Саутгейт се връща към план "А"

Още: Барселона и Реал Мадрид влизат в спор за силно критикуван на Европейското първенство по футбол

Има също въпроси относно състоянието на неговия партньор в защитата Джон Стоунс, като звездата на Манчестър Сити беше забелязан да носи тежка лента на дясното си коляно по време на тренировка. Кийрън Трипиър не игра срещу Словакия, след като преди това имаше проблеми с коляното, което доведе до предположения, че Люк Шоу може да започне като ляв бек срещу Швейцария. Репортерът на "Sky Sports News" Роб Дорсет обаче смята, че Трипиър вероятно ще започне за Англия този уикенд, след като е гледал как тренира.

Говорейки за Шоу, Дорсет каза: "Той тренираше на трева през последните няколко сесии и каза пред репортерите, че смята, че е добре и ще играе в следващия мач. Планът на Гарет Саутгейт беше да се опита да измъкне 10 или 15 минути от него в 1/8-финала, но заради обстоятелствата на мача не бе възможно.

Има ли възможност да започне като ляв бек? С Киърън Трипиър, ​​който тренира, много се съмнявам. Мисля, че Саутгейт ще се върне към план А и ще се опита да извади Люк Шоу на терена в даден момент, ако Англия води удобно.  Но няма абсолютно никакви гаранции за това с формата, в която са досега на турнира. Може да е трудно за Шоу да влезе като ляв бек".

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Още: Окончателно: Всички 1/4-финалисти и 1/4-финалните двойки на Европейското първенство по футбол 2024

Абсурдно: Англичани поискаха Белингам да остане резерва на Европейското по футбол - Шиърър отговори

Англия е в опасност: Белингам поставя Саутгейт пред голяма дилема за 1/4-финала на Европейското по футбол

Грозният жест на Белингам и псувните на Райс след мача: Ще доведат ли тези сцени до наказание за четвъртфинала? (СНИМКА)

Бесни английските фенове напуснаха стадиона преди гола на Белингам и обрата на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички