Селекционерът на Унгария: Тактиката ни не беше лоша, но класата на Германия натежа


Селекционерът на Унгария: Тактиката ни не беше лоша, но класата на Германия натежа
Снимка: Getty Images

615 0

Селекционерът на националния отбор на Унгария Марко Роси призна след загубата от Германия, че футболистите му са направили грешки, но няма за какво да съжаляват. "Маджарите" отстъпиха с 0:2 във втория си мач от Европейското първенство по футбол

Най-големият фаворит на Евро 2024

"Няма за какво да съжаляваме. Направихме някои грешки, но грешките са част от футбола и са допустими. Германия и другите отбори от световна класа ни превъзхождат. Наясно сме с това. Бих казал, че Германия е най-големият фаворит на Евро 2024", заяви италианският специалист.

Още: Вдъхновени отбори и ас на Лудогорец може да са първите 1/8-финалисти на Европейското по футбол, мрачна серия преследва Хърватия

"Германската класа натежа"

"Работихме върху тактиката, както и върху психологическата ни нагласа. Играчите изпълниха това, което изисквах от тях. Горд съм с представянето им. Знаехме, че срещу Германия е възможно да загубим.

Те имат играчи от световна класа. Тактиката ни не беше лоша и можеше да сработи, но тяхната класа натежа. Създадохме шансове, но нямахме късмет в тези моменти. През целия мач това ни липсваше", добави той. А ето какво се случи на мача Германия - Унгария. 

Още: "Беше много трудно" - единственото условие, което Кроос имал, за да играе отново за Германия

Не само с гол, но и с рекорд: Квадво Дуа от Лудогорец "разпиля" Унгария, а Швейцария полетя на Европейското първенство (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички