Ще избухне ли най-накрая Левандовски?


Ще избухне ли най-накрая Левандовски?

1242 0

Роберт Левандовски и Кристиано Роналдо на Евро 2016 са бледи сенки на самите себе си. Кой от тях ще се преобрази в четвъртфиналния мач тази вечер, за да изведе отбора си до предпоследния етап?

Полуфиналистът от Евро 2012 Португалия на този шампионат няма нито една победа в редовното време, но въпреки това е в осмицата на най-силните отбори. "Мореплавателите" със сигурност няма да се задоволят с постигнатото дотук и ще направят всичко възможно да повторят постижението си отпреди четири години.

ЕДИН ГОЛ И РОНАЛДО ЩЕ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ НА ЕВРО 2016

Двойката Полша - Португалия е може би най-малко интригуващата от 1/4 финалите и на първо място като интерес стои противопоставянето Роналдо - Левандовски. Асът на Реал Мадрид играе доста слабо във Франция, ако се изключи мачът срещу Унгария, в който отбеляза два гола. Голмайсторът на Байерн пък не се е разписал нито веднъж на Евро 2016, а преди началото на турнира бе сочен за един от фаворитите за голмайстор във Франция.

1/4 финалите са етап, в който не е срамно да отпаднеш. Особено като се вземе предвид, че Полша и Португалия преди началото на първенството не бяха сред претендентите на експертите за континенталната корона.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

ЗАЩО РОНАЛДО НЕ СЕ РАДВА НА ГОЛА СРЕЩУ ХЪРВАТСКА?

"Белите орли" засега се представят според очакванията. Второ място в групата след Германия, трудна победа над Швейцария в 1/8 финалите, всичко това бе предречено от букмейкърите. "Европейските бразилци" в същото време изненадаха неведнъж, първо неприятно, след като в група с Унгария, Исландия и Австрия завършиха трети, което си е провал.

После възпитаниците на Фернандо Сантош успяха с невероятен късмет да елиминират симпатичния отбор на Хърватия с гол три минути преди дузпите. Резултатът в дадена среща е плод на отборната игра, но в днешния случай е малко по-различно и всичко може да се реши от майсторството на един футболист. В единия лагер е най-силният централен нападател в света, а в другия - един от двамата най-добри футболисти в последното десетилетие.

ГЛЕДА ЛИ СЕ РОНАЛДО В ОГЛЕДАЛОТО ПРЕДИ МАЧ?

Повечето експерти прогнозират, че напред ще продължи Португалия, но предстоящият двубой е непредвидим най-вече заради това, че класата на Левандовски е адекватна на мощта на Роналдо. По тази причина едно пето поредно равенство на португалците в редовното време няма да изненада никого.

 Всичко най-интересно за Евро 2016 четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички