Словакия - Румъния по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Европейското първенство по футбол?


Словакия - Румъния по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от Европейското първенство по футбол?
Снимка: Getty Images

1052 0

Днес (26 юни) ще се изиграят последните мачове от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. В група "E" ситуацията е изключително завързана, тъй като всички отбори са с по 3 точки на сметката си, а двубоят между Словакия и Румъния може да се окаже решаващ.

Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде гледаме всеки двубой - мачовете на истината започнаха

Къде да гледаме Словакия - Румъния по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Даниел Зиберт на "Дойче Банк Парк" във Франкфурт ще прозвучи в 19:00 часа (българско време). Двубоят пък ще бъде предаван пряко в ефира на каналите Diema и Diema Sport 3. Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка от Евро 2024 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Румъния срещу Словакия ще е страхотен сблъсък

Най-интересното преди Словакия - Румъния

Както вече стана ясно, група "E" на Евро 2024 е изключително интересна. Преди изиграването на последните срещи - всеки един от отборите е с 3 точки в актива си. Първото място заема тима на Румъния (с голова разлика 3:2), втора е Белгия (2:1), трета е Словакия (2:2) и последното място се заема от Украйна (2:4).

Румъния не е продължавала към елиминациите на европейски финали от Евро 2000 и трябва да избегне поражение тук, за да е сигурна, че ще продължи към последните 16. Те дори биха могли да оглавят групата, докато загуба ще ги накара да се молят за победа на Белгия, за да завършат трети.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

От другата страна, момчетата на Франческо Калцона откриха резултата в последните си четири мача и три от тези четири гола (включително и двата в този турнир) паднаха в рамките на 20 минути, докато друг бърз старт тук може да накара словенците да скочат високо и да излязат от групите за втори път в три изяви като независима нация на еврофинали.

Класиране | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички