Странно: Кристиано Роналдо игра цяло полувреме с обувките на свой съотборник на Европейското първенство по футбол (СНИМКА)


Странно: Кристиано Роналдо игра цяло полувреме с обувките на свой съотборник на Европейското първенство по футбол (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1591 0

По-наблюдателни привърженици забелязаха любопитно действие на Кристиано Роналдо на Европейското първенство по футбол 2024. То се случи по време на успеха за "мореплавателите" с класическото 3:0 над Турция във втория кръг от груповата фаза.

Кристиано Роналдо игра с обувките на Бруно Фернандеш на Евро 2024

Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш на Евро 2024

39-годишният нападател на Ал Насър игра с различни обувки през двете полувремена. По-интересното е, че през втората част той бе с персонализираните обувки на неговия сънародник и съотборник Бруно Фернандеш.

Можете да ги видите на кадрите по-долу в материала, като върху розовата изработка личи и името Матилде, както се казва дъщерята на Бруно Фернандеш. В крайна сметка Кристиано Роналдо даде прекрасна асистенция за халфа на Манчестър Юнайтед.

Двамата бяха сами срещу вратаря на Турция, но вместо да търси първия си рекорд на Евро 2024 (с който щеше да подобри пореден рекорд), Кристиано реши да подаде на Фернандеш, който вкара на празна врата.

А докато Роналдо чупи рекорди на Евро 2024, Джорджина се похвали със страстна целувка от него (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички