Сърбия - Англия по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Европейското по футбол?


Сърбия - Англия по ТВ: Кога и къде да гледаме мача от Европейското по футбол?
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

3529 0

Европейското първенство по футбол продължава с пълна сила, а в днешния ден (16 юни) ще ни направи свидетел на епичен сблъсък от група "C", който ще противопостави националните селекции на Сърбия и абсолютният фаворит Англия.

Коя телевизия ще излъчи Сърбия - Англия?

Първият съдийски сигнал на Даниеле Орсато на "Велтинс Арена" в Гелзенкирхен ще прозвучи в 22:00 часа (българско време). Двубоят между Сърбия и Англия ще бъде излъчен пряко в ефира на телевизиите БНТ и БНТ 3. Разбира се, Вие ще имате възможността да проследите мача от Евро 2024 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Най-интересното преди Сърбия - Англия на Евро 2024

Още: Евро 2024: Пали се фитилът на две взривоопасни групи - злоба, мъст и зрелище

Сърбия отново се насочва към голям турнир с надеждата да надхвърли очакванията, които има за селекцията. Играчите и феновете си позволиха да сбъднат мечтите си преди първите турнирни финали на Драган Стойкович като мениджър на последното Световно първенство, но в крайна сметка останаха разочаровани, тъй като взеха само една точка в Катар през 2022 година.

От другата страна, стои победеният финалист от Евро 2020 - Англия. Възпитаниците на Гарет Саутгейт бяха разплакани насред "Уембли" от Италия на финала през лятото на 2021 година. Мнозина са на мнението, че това е последният шанс за това "златно" поколение на "трите лъва" да спечели нещо, както и последен шанс за националния селекционер да запази поста си.

Чисто исторически това ще бъде първата среща между двете селекции на голям форум. И двата тима са в сходна форма. Преди началото на Евро 2024 и Сърбия, и Англия постигнаха по една победа и по едно поражение в приятелските си срещи.

Европейските финали винаги носят големи емоции, а с всеки изминал ден в Германия ще става по-интересно, може да видите и пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол - кога и къде да гледаме всеки мач на Евро 2024 - до ФИНАЛА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички