"Той е най-добрият реализатор в света": Трент Александър-Арнолд със свирепа защита за Хари Кейн


"Той е най-добрият реализатор в света": Трент Александър-Арнолд със свирепа защита за Хари Кейн
Снимка: GettyImages

616 0

В утрешната програма от Европейското първенство по футбол Англия ще се противопостави на Нидерландия в спор за място на финала. Въпреки достигането до полуфиналната фаза, „Трите лъва“ продължават да търпят остри критики за слабата си игра до момента през турнира.

Хари Кейн

Някои хвърлят вината към селекционера Гарет Саутгейт, но други отправят поглед към звездите в състава, които не показват най-доброто си лице на Евро 2024. Една от тях е капитанът на Англия Хари Кейн.

Критикуваният Кейн

В досегашните двубои на първенството нападателят на Байерн Мюнхен има отбелязани два гола, но цялостният му принос остава широко дискутиран. Звездата на англичаните сякаш изглежда доста далеч от познатата си форма, особено когато става въпрос за неговата ефективност пред съперниковата врата. Има и доста фенове, които са на мнение, че той трябва да бъде оставен резерва в следващия мач срещу Нидерландия.

Още: Една забрана и един тотално неизвестен герой с гениално мислене: Как Англия продължи на Европейското по футбол?

Трент похвали Хари Кейн

Съотборникът му в националния отбор Трент Александър-Арнолд обаче защити Кейн и сподели, че той е най-добрият реализатор, когото е виждал. Играчът на Ливърпул акцентира и върху рекорда, който държи неговия колега за „Трите лъва“ – 65 отбелязани попадения, което показва важността му в състава.

Трент Александър-Арнолд

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

„Всеки, който се изправя срещу нас, би искал да не срещне Хари Кейн. Той е рекордьорът по голове в цялата ни история, това само по себе си е достатъчен аргумент за неговите възможности. Всеки знае, че той носи опасност. Всяко положение в или около наказателното поле, Хари е готов да се възползва. Може да вкара от всеки ъгъл. Винаги отбелязвам, че той е нападателят с най-добър завършващ удар, с когото съм играл или просто съм гледал. Може да намери мрежата отвсякъде. Способен е да се връща назад по терена и да участва в разиграването, играта му с гръб също е впечатляваща. Наистина е завършен играч“, сподели Трент относно възхищението си към играта на неговия капитан в националния Хари Кейн.

Още: Остана "скрито": Само 1 играч на Англия показа шампионски феърплей към загубилия на Европейското по футбол (СНИМКА)

Героят на Англия на Европейското първенство, за когото никой не говори: Доминация над предшественици

Изненада: "Големият фаворит" Англия вече е аутсайдер за трофея - 2 тима го изместиха на Европейското по футбол

Окончателно: Колко пари взе Лудогорец от Европейското по футбол - Англия им "спря кранчето"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички