Трус в Германия дни преди Европейското първенство по футбол: Двама уж близки си скочиха на бой (СНИМКИ)


Трус в Германия дни преди Европейското първенство по футбол: Двама уж близки си скочиха на бой (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1601 0

Германското издание BILD сподели притеснителни детайли за местния национален отбор по футбол - дни преди старта на Европейското първенство по футбол 2024. Както е известно, то ще се състои именно в Германия и по традиция домакините го откриват - това ще се случи на 14 юни от 22:00 часа българско време срещу Шотландия.

Оказва се обаче, че на тренировъчния процес е имало опит за физическа саморазправа между централния защитник на Реал Мадрид Антонио Рюдигер и нападателя на Борусия Дортмунд - Никлас Фюлкруг. Любопитното е, че двамата се срещнаха преди 10-ина дни във финала на Шампионска лига, но един срещу друг.

Антонио Рюдигер и Никлас Фюлкруг си скочиха на бой по време на тренировка на Германия

Още: 40-годишен рекорд, който НИКОЙ не доближи: Европейското първенство по футбол 2024 е последният шанс за Кристиано Роналдо да го подобри

След по-агресивна намеса от Рюдигер срещу Фюлкруг нападателят е реагирал остро, като е напсувал опонента си. Спорът станал още по-разгорещен, след като Никлас се е запътил към Антонио и двамата са се изблъскали, като почни не са се сбили, съобщава BILD.

Асистентът на Юлиан Нагелсман - Сандро Вагнер, се е намесил и ги е разделил. Последвала кратка почивка за вода, за да се охладят страстите. И двамата замесени в инцидента обаче останали напрегнати. Вагнер опитал да успокои Рюдигер.

В крайна сметка обаче бранителят не се завърнал към тренировката, а отишъл да тича във фитнеса - вероятно, за да се успокои. Интересното е, че само преди часове Фюлкруг обяви, че Рюдигер му е най-близкият в националния тим. А Германия вече "знае" докъде е гарантирано, че ще стигне на Европейското първенство по футбол 2024.

Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде гледаме всеки мач от Евро 2024

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички