ВИДЕО: Потресаващ "опит за убийство" шокира всички преди Евро 2016


ВИДЕО: Потресаващ "опит за убийство" шокира всички преди Евро 2016
Снимка: Guliver/GettyImages

4315 0

Приятелските срещи преди Европейското първенство по футбол 2016, което ще се проведе във Франция, се използват от треньорите, за да избистрят своите състав и тактика преди старта на шампионата. Засега тежки контузии няма, но приятелският характер беше опорочен по време на контролата между Португалия и Англия.

В 35' Бруно Алвеш буквално се опита да откъсне главата на Хари Кейн, след като влезе остро с бутоните напред в близост до главата на нападателя на "трите лъва". За щастие, до сериозен инцидент не се стигна, но Алвеш получи директен червен картон и заслужи упреците на цял свят след мача.

Вижте какво направи:

"Според мен мачът вървеше добре, но след това последва този ужасяващ фаул. Съжалявам много за случилото се," заяви Алвеш след двубоя.

"Признавам грешката си и ще приема последствията. Естествено, подобно нещо няма да се повтори. Знам, че имам подкрепата на отбора си, продължавам напред. Лошо е, че отборът остана с човек по-малко и загуби. Но второто полувреме играхме прекрасно, демонстрирахме отборен дух. Искаме да стигнем далеч на Евро 2016. На Уембли атмосферата бе фантастична", каза още защитникът.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички