ВИДЕО: Реакцията на Кристиано Роналдо спрямо героя за Португалия на Европейското по футбол: Никой не говори за това


ВИДЕО: Реакцията на Кристиано Роналдо спрямо героя за Португалия на Европейското по футбол: Никой не говори за това
Снимка: Getty Images

6241 0

Един от големите фаворити за трофея на Европейското първенство по футбол 2024 - Португалия, не започна особено убедително. В последния мач от първия кръг на груповата фаза "мореплавателите" трдно победиха с 2:1 Чехия.

Въпреки че държаха топката почти през цялото време на двубоя, иберийците трябваше да правят пълен обрат и да чакат победен гол в добавеното време, за да стигнат до трите точки. С тях застанаха на второ място, като Турция е лидер заради по-добрата голова разлика след 3:1 над дебютанта Грузия.

Португалия имаше и солидна доза късмет да изравни седем минути след откриващия гол на Лукаш Провод в 62-рата минута. Вратарят на Чехия не се намеси особено убедително при центриране и прати топката в крака на Робин Хранач, който нямаше какво да стори и си отбеляза автогол от непосредствена дистанция.

Още: Лудост! Конър Макгрегър с дивашки залог за Кристиано Роналдо на Европейското - чака 1 млн. печалба

Кристиано Роналдо и Франсиско Консейсао

Консейсао за Португалия

Доза късмет покри "мотеплаваталите" и при победния гол, тъй като бранител на опонента "омекоти" подаване и го направи перфектно за появилия се като резерва Франсиско Консейсао, който от непосредствена дистанция нямаше проблем да вкара топката.

Направи впечатление и реакцията на мегазвездата на отбора Кристиано Роналдо след последния съдийски сигнал. Той бе близо до 21-годишния талант, който е син на легендата на страната Серджо Консейсао, и го запрегръща неколкократно в много топъл момент. Можете да го видите чрез кадрите по-долу в материала. Самият Кристиано Роналдо обаче записа плашещ антирекорд на Евро 2024 - датиращ от Евро 2004.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички