Върджил Ван Дайк алармира за голям проблем в Нидерландия на Европейското първенство по футбол


Върджил Ван Дайк алармира за голям проблем в Нидерландия на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images

818 0

Нидерландия бе част от един от най-зрелищните мачове на Европейското първенство по футбол. "Лалетата" загубиха с 2:3 от Австрия във финалния си мач от груповата фаза, а веднага след мача капитанът на тима - Върджил ван Дайк, алармира за голям проблем в тима.

Големият проблем за Нидерландия на Евро 2024

По думите на капитана на Ливърпул става ясно, че Нидерландия не показва своя характер и трябва да промени манталитета си, ако иска да стигне далеч.

Още: Антоан Гризман също "счупи" рекорд по важен показател на Европейското първенство по футбол

Ван Дайк каза кой е големия проблем на Нидерландия

"Започнахме срещата слабо. Особено в контрола на топката и единоборствата. Липсваше ни енергия и изостанахме в игрови план. Говорихме на полувремето и всички сме единодушни, че не е редно да играеш така на подобен турнир", каза Ван Дайк.

"Нямам обяснение към този момент. Ако искаме да постигнем нещо на Евро 2024, ще трябва много бързо да променим подхода си. Всички сме виновни за сегашното положение", добави още нидерландският лидер.

Нидерландия завърши трета в своята група и ще продължи напред в турнира като един от най-добрите трети в груповата фаза. Пред нея останаха тимовете на Австрия и Франция.

Франция и Нидерландия жестоко се "прецакаха": Чака ги кошмар на Европейското първенство по футбол 2024

Абсолютно зрелище на Европейското първенство по футбол! Изненада, антирекорд, голям грешник, 5 гола и драма до края на Нидерландия - Австрия (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички