Бесен Новак Джокович изрази целия си гняв от краха на Токио 2020 с две "луди" постъпки (ВИДЕО)


Бесен Новак Джокович изрази целия си гняв от краха на Токио 2020 с две "луди" постъпки (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3924 0

В рамките само на часове световният номер 1 в тениса Новак Джокович изживя няколко огромни разочарования на Олимпийските игри в Токио, след като допусна цели 3 поражения в 3 двубоя и така пропусна възможността да донесе медал на Сърбия от Игрите.

Всичко започна с двубоя на сингъл срещу Александър Зверев, където Джокович поведе с 1:0 сета, но след това бе обърнат и загуби. Няколко часа по-късно в тандем с Нина Стоянович на смесени двойки отпадна на полуфиналите от Елена Веснина и Аслан Карацев, а на следващия ден (днес - 31.07) загуби и битката за третото място на единици, след като Пабло Кареньо-Буста го победи с 2:1 сета (6:4, 6:7(6) и 6:3 в отделните части).

Още преди поражението Джокович призна, че се чувства ужасно, а загубата и от Кареньо-Буста със сигурност не е подобрила ситуацията. Сърбинът стигна и до моменти по време на сблъсъка с испанеца, в които си изпусна нервите и счупи ракетата си.

Първият път го стори в подпората на мрежата в края, а след това дори директно хвърли ракетата си към празните трибуни. Самият Новак Джокович бе болезнено искрен след първите две загуби на Токио 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички