Семен Новиков се завърна в България, благодари на Ганчеви и веднага заговори за ЦСКА


Семен Новиков се завърна в България, благодари на Ганчеви и веднага заговори за ЦСКА
Снимка: БОК, Любомир Асенов, LAP.BG

26 0

Златният медалист на България в борбата от Олимпийските игри в Париж - Семен Новиков, се завърна от френската столица. Големият шампион бе посрещнат от стотици почитатели на летището в София и даде кратко интервю за родните медии.

ОЩЕ: Стефка Костадинова: Страдам за някои наши спортисти, които бяха ощетени в Париж

Думите на Семен Новиков

"Разбира се, сбъднах мечтата си, още не съм разбрал какво стана. Дойдох в България само за този момент, иначе за какво да дойда, да губя или какво? Следващата ми цел е световната титла, трябва да събера комплект, бях европейски шампион, сега и олимпийски, остана само световен. Дай Боже и още една олимпийска титла", сподели Новиков.

"Още не мога да повярвам, усещам го като откраднат медал. Да нося знамето на Закриването за мен беше чест. Аз обичам златните медали, защото само след финал и победа можеш да развяваш знамето на държавата, която представляваш".

Семен Новиков се завърна в България

"Много благодаря на всички за подкрепата, усещах я. Радвам се, когато чета приятни думи от тях".

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

"Искам да благодаря на много хора, първа на господин Гриша Ганчев и господин Даниел Ганчев, които ми дадоха втори живот в спорта. Искам да благодаря на цялата България за шанса да се боря за нея и да я представлявам. На цялата Българска федерация по борба, лично на президента на федерацията Христо Маринов, на националния отбор, треньорите, докторите, масажистите и спаринг партньорите, защото това е индивидуален спорт, но без спаринг няма как да се подготвиш добре. Искам да кажа на всички в моя клуб ЦСКА, на всички момчета, които започват да тренират, да не се отказват след всяка трудност или загуба, защото загуби ще има винаги, но важното е никога да не се предавате", каза още златният медалист.

ОЩЕ: "Прераждането на Луцифер": Светът се възмути - тайните сатанистки послания от закриването на Олимпийските игри в Париж

ОЩЕ: Доналд Тръмп за Имане Хелиф: Поздравления за мъжа, който стана боксьорка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички