"Стая пълна с кондоми" и "купони до сутринта": Бивш английски национал с разказ от първо лице за разврата на Олимпийските игри


"Стая пълна с кондоми" и "купони до сутринта": Бивш английски национал с разказ от първо лице за разврата на Олимпийските игри
Снимка: Getty Images

7813 0

Олимпийските игри в Париж са спортният форум, който всички фенове чакат. Остават броени часове до старта му, а непосредствено преди началото бившият английски футболист - Мика Ричардс, разказа своя спомен от Лондон 2012 и за непрестанните партита, които са се случвали в олимпийското село.

Разказът на Мика Ричардс за Игрите в Лондон

Мика Ричардс се озова в селото, докато се състезаваше за мъжкия футболен отбор на Великобритания в Лондон, заедно с други звезди, включително Даниел Стъридж, Райън Гигс, Арън Рамзи и Крейг Белами. В популярния подкаст "The Rest is Football" той разказа за партитата в британската столица.

Още: Крах за Канада на Олимпийските игри в Париж: Изгониха членове на отбор поради шпионаж

"Това беше партито на всички партита. Имаше всякакви спортисти там. Имахме каквото си поискаме - всичко беше безплатно. Беше като университетски кампус, бях с Даниел Стъридж в една стая.

Има различни сгради, стаи. Великобритания имаше свой блок, Бразилия, Франция, всички тези страни, и във всеки има огромна голяма стая, пълна с презервативи! Признавам си, тогава бях млад енергичен и бях под пара", спомня си Ричардс.

Сексът на спортисти в олимпийските села не е тайна, като организаторите на Лондон 2012 осигуриха 150 000 презерватива за 10 500 атлети, участвали в игрите.

Футбол на Париж 2024: Групи, всички 16 отбора + как се класират страните за олимпийските игри?

България водеше с 1:0 във финал на Олимпийски игри: Скандален съдия ни прецака жестоко и остана в историята (ВИДЕО)

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички