Епитропов с първи думи след жестоката съдба на Париж 2024: Каза кога спира с плуването


Епитропов с първи думи след жестоката съдба на Париж 2024: Каза кога спира с плуването
Снимка: GettyImages

3341 0

Любомир Епитропов остана на 4 стотни от това да попадне във финала на 200 метра бруст на Олимпийските игри в Париж 2024. Секунди след силното си представяне той коментира изживяното, като призна, че е доволен.

Любомир Епитропов с равносметка за Олимпийските игри в Париж 2024

"Това е спортът. Направих всичко, което можах, за да се класирам. Четири стотни не достигнаха, но все пак съм доволен от представянето си. Това бе едно страхотно изживяване за мен. Първа олимпиада с толкова много хора. Първо състезание с толкова много хора. Емоциите са много приятни, дори когато завършвам девети.

Още: Болезнено: 4 "дяволски" стотни разделиха България и Любомир Епитропов от ФИНАЛ на Париж 2024

Разбира се, не съм напълно задоволен. Доволен съм, че има подобрение спрямо миналата олимпиада, да завърша 9-и. Втори пореден полуфинал. Исках да се класирам на финала и да плувам утре вечерта, но надявам се може би на следващата пък олимпиада.

Мисля, че имам още потенциал да развия. Надявам се да се развивам още в следващите години. Когато преценя, че не мога да се развивам повече, просто ще спра със спорта.

Определено атмосферата дава още мотивация. Бях доволен още от сутрешното плуване - само когато излизах и всички хора вдигат толкова много шум. Наистина е много хубаво и приятно.

За тази година това е може би най-добрата ми година в кариерата - европейски шампион, девети на олимпиада, мисля, че това са доста солидни постижения. Надявам се в бъдеще да имам още такива, ако не и по-добри.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички