"Фокусът не бе върху мен": Боряна Калейн намекна, че всички са очаквали медал от Стилияна Николова


"Фокусът не бе върху мен": Боряна Калейн намекна, че всички са очаквали медал от Стилияна Николова
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

1699 0

Боряна Калейн бе изключително развълнувана и щастлива от сребърния си медал на Олимпийските игри в Париж 2024. Тя намекна, че очакванията за призово класиране са били по-скоро насочени към Стилияна Николова.

Боряна Калейн с равносметка за Париж 2024

"Определено фокусът не бе насочен към мен, когато заминах за Олимпийските игри, но мисля, че това ми е повлияло. Аз бях наясно със своите възможности, с това, че при една добра, безгрешна и стабилна игра, влизам в борбата за медалите. Моята работа беше да се фокусирам до края.

Казах на Стили, че едно неуспешно състезание не определя това, което е постигнала до момента, и че тепърва я чакат хубавите неща, стига да не се предава. Наистина искам да се порадвам на този успех, той за мен е нещо много голямо, след това ще преценя, след като емоциите утихнат" - започна Калейн.

"Наистина ми е много трудно още да го осъзная. Чувам как хората го казват, но ми е нереално още да го осмисля напълно“, заяви тя за това, че е едва втората гимнастичка в индивидуалното с медал за България от Олимпийски игри.

"Да, вярно е, аз винаги като малка много искат да съм първа на всяко състезание, но сребърните медали винаги са били най-красиви“, призна Калейн за любовта си към сребърните медали.

"Да, имаше доста българи в публиката, включително и наши чуждестранни фенове имаше, което ни помогна да покажем своя потенциал", завърши Боряна Калейн, която спечели първия медал в индивидуална надпревара в художествената гимнастика на Олимпийски игри от 36 години насам.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички