Хитрината не се получи: Кирил Милов загуби при тежките в борбата на Париж 2024


Хитрината не се получи: Кирил Милов загуби при тежките в борбата на Париж 2024
Снимка: БФ Борба, Start-Photo.bg

1979 0

Кирил Милов откри участието на българските борци на Олимпийските игри в Париж 2024В класически стил, категория до 130 килограма, той загуби от чилиеца Ясмани Акоста Фернандес. Сега ще се надява Фернандес да стигне финала, за да отиде към репешажа и да се бори за бронза.

Милов, чийто най-големи успехи са в долната категория, видимо бе доста по-лек от своя опонент - разлика от около може би 30 килограма. Двамата приключиха при 1:1, но Фернандес записа своята точка след предупреждение за пасивност от българина през втората част, заради което бе и победителят.

Българинът опита хитро първо той да бъде поставен в "партер" и опонентът му да получи предупреждение за неактивност, но нещата се развиха точно по обратния начин. След като точките бяха изравнени, чилиецът с тяло отблъскваше доста по-лекия Милов и дочака победата си.

Кирил Милов - борба на Париж 2024

Към 17:01 дуелът започна!

И двамата не бяха особено активни в първите секунди. Първо Фернандес бе поставен в "партер" и получи предупреждение за неактивност, заради което българинът получи и една точка. Именно тя ги разделяше след първата част.

Втората част започна доста по-активно и от двамата, като българинът искаше да покаже активност пред съдиите, за да не бъде поставен в "партер". Все пак дотам се стигна - чилиецът получи точна. Лошото е, че при 1:1 победата би отишла за съперника, тъй като при равенство победител е този, който е получил последната точка.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Чилиецът отново бе поставен в "партер" при около минута до края, но този път точка нямаше за "пасивност".

Милов трудно се справяше с огромната разлика от около 30 килограма. До края така и не успя да стори нещо, за да помръдне опитния си съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички