И съперникът на Майк Тайсън възропта срещу скандалните боксьорки на Игрите в Париж, отправи специално предложение


И съперникът на Майк Тайсън възропта срещу скандалните боксьорки на Игрите в Париж, отправи специално предложение
Снимка: Getty Images

3121 0

Анджела Карини претърпя поражение срещу Имане Хелиф на Олимпийските игри, като влогърът-боксьор Джейк Пол реши да ѝ протегне ръка. Карини обяви край на двубоя след само 46 секунди срещу алжирския спортист, след като беше разтърсен от два удара, но победата на Келиф беше помрачена от спорове. Те идват от неуспешен тест за допустимост на пола през 2023 г., който предизвика широко разпространена реакция след доминиращата победа.

Съобщава се, че Карини е със счупен нос и добави в интервюто си след двубоя, че оттеглянето е резултат от контузията и нищо друго. "Сложих точка на мача, защото след втория удар, след години опит на ринга и цял живот в битки, почувствах силна болка в носа си. Казах "достатъчно", защото... не можах да доведа мача до край. Затова си помислих, че може би е по-добре да сложа точка на мача."

Хелиф - която е побеждавана девет пъти в кариерата си - ще се изправи срещу унгарката Анна Лука Хамори в следващия кръг. На фона на негативната реакция в социалните медии ютубърът, превърнал се в боксьор Джейк Пол, се включи в дебата и нарече двубоя „отвратителен“.

Още: Олимпийски игри Париж 2024 НА ЖИВО: Антоанета Костадинова - първа 8-ца

Примамливо предложение към италианката

Пол трябва да се изправи срещу Майк Тайсън на 15 ноември и като съсобственик на собствената си промоция, "Most Valuable Promotions", и изпрати оферта на Карини след поражението.

"Това е отвратително. Това е пародия. Няма значение в какво вярваш. Това е погрешно и опасно. За Анджела Карини, въпреки че Вашите мечти не можаха да се сбъднат днес поради лудите програми, които се играят в нашия свят в момента, бих искал да ви предложа да се биете за MVP ъндъркартата, за да покажете на света своя талант на честна платформа, а не срещу мъж.

Още: Олимпийски игри Париж 2024 НА ЖИВО: Мирела Демирева - БРАВО! Мина и следващата летва

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Ако Пол изпълни офертата си към италианката, това ще бъде нейният професионален дебют. Нейният аматьорски рекорд е 84-23 с четири победи с нокаут. Хелиф беше дисквалифициран от Световното първенство през 2023 г., след като се провали на неуточнен тест за допустимост на пола. Тя е един от двамата бойци заедно с Лин Ю-тинг от Тайван, които получиха разрешение да се състезават от МОК по-рано този месец.

Още: Олимпийски игри Париж 2024 НА ЖИВО: Светлана Станева започва на бокс

Стойка Кръстева има загубен финал срещу една от боксьорките-мъже: Никой не знаеше, че не са жени

Предупредиха Джейк Пол: Майк Тайсън има скрито оръжие и не се бои да го използва

Майк Тайсън: Заради боя с Пол не пуша трева и не правя секс от 6 седмици

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички