Карлос Насар по ТВ: Кога и къде да гледаме участието му на Олимпийските игри 2024 по вдигане на тежести НА ЖИВО?


Карлос Насар по ТВ: Кога и къде да гледаме участието му на Олимпийските игри 2024 по вдигане на тежести НА ЖИВО?
Снимка: Lap.bg

29 0

Дългоочакваният момент дойде! Карлос Насар в действие на Олимпийските игри в Париж 2024. Именно 20-годишният българин е нашият сънародник, който бе най-големият фаворит за златен медали преди старта на най-мащабния спортен форум.

Европейският шампион е във формата на живота си, като шансът да НЕ спечели е оценяван на 1 към 3. Днес (09.08) започва състезанието в категория до 89 килограма - там, където ще блести и Карлос Насар.

Първото направление е изхвърляне, а след това следва и изтласкването. Стартът на тази категория е точно в 16:00 часа българско време. Няма конкретен час за вдиганията на Насар, но почти със сигурност ще бъде сред последните вдигащи в категорията, тъй като ще се цели в по-големи килограми.

Коя българска телевизия ще излъчи на живо Карлос Насар на Париж 2024?

Припомняме, че Насар държи световния рекорд в изтласкването - 223 килограма, които записа в Доха в края на 2023 година. Представянето му днес ще бъде излъчено пряко от БНТ 3, като началният час на живото предаване е фиксирано в 16:15 часа. БНТ 1 ще излъчи комбинирано състезанията по вдигане на тежести в категорията му, както и индивидуалния многобой в художествената гимнастика - финала. Ще можете да следите представянето на Карлос Насар на Париж 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички