Олимпийски игри по ТВ: Кога и къде да гледаме откриването на Париж 2024?


Олимпийски игри по ТВ: Кога и къде да гледаме откриването на Париж 2024?
Снимка: Getty images

15719 0

Дойде времето да посрещнем Олимпийските игри в Париж 2024. Въпреки че някои спортове, сред които и футболът, вече започнаха, то именно днес (26.07) е официалното откриване на най-големия спортен форум на планетата.

По традиция самата церемония по откриването (и съответно по закриването, когато дойде време) на олимпийски игри е грандиозно събитие само по себе си. Париж ще покаже пълния си блясък, а всяка страна ще бъде представена по лично избран стил.

За пръв път церемонията няма да бъде осъществена на стадион. Декор на събитията ще бъде центърът на френската столица и главната му артерия - река Сена. Организаторите обещаха незабравимо шоу по вода, като гарантират грандиозно откриване с уникален замисъл и изпълнение.

Още: Пълна програма: График на Олимпийските игри Париж 2024 - ден по ден - всички спортни събития

Коя българска телевизия ще излъчи откриването на Олимпийските игри Париж 2024?

На място ще има около 300 000 зрители, а кулминацията ще бъде в подножието на Айфеловата кула. Откриването на Олимпийските игри 2024 ще започне в 20:30 часа българско време и ще продължи чак до малко след полунощ - 00:15 часа. То ще бъде предавано пряко по БНТ 1, БНТ 3 и Евроспорт 1, като освен това ще можете да проследите бляскавата церемония на Париж 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички