Програма на българите на Олимпийските игри днес - кои родни спортисти са на арената в неделя (28.07)


Програма на българите на Олимпийските игри днес - кои родни спортисти са на арената в неделя (28.07)
Снимка: GettyImages

3368 0

Българското участие на Олимпийските игри в Париж започна вчера със смесени резултати. Докато в гребането, бокса и бадминтона българските атлети записаха класирания и победи, то в два от спортовете - спортна стрелба и плуване, претърпяхме разочарование. 

Сребърната медалистка от Игрите в Токио - Антоанета Костадинова, не успя да се класира за финала на 10 метра пистолет, докато Кирил Киров също остана извън финала при мъжете. 

Очакванията за силно представяне на Петър Мицин в плуването на 400 метра свободен стил също не се оправдаха, като той остана едва 21-ви в подреждането и далеч от класиране за полуфиналите. 

В днешната програма българите се впускат в 4 различни спорта, като на различните съоръжения в Париж ще видим сестри Стоеви, Калояна Налбантова, Рами Киуан, Валентина Георгиева и Виктория Томова. Може да се запознаете и с пълната програма на българското участие на Олимпийските игри тук

Българското участие на Игрите в Париж в неделя (28.07)

Ето и как изглежда българската програма днес на състезанията в Париж, като можете да следите всички резултати на български спортисти на Олимпийските игри тук

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

10:30 часа: Валентина Георгиева - многобой при дамите в спортната гимнастика. Тя е част от подразделение 1 в многобоя при жените.

12:16 часаРами Киуан - боксов турнир до 71 кг, 1/16-финали. Съперник - Дамян Дуркач.

16:40 часа: Калояна Налбантова - мач от група А на индивидуалния турнир при дамите по бадминтон. Съперник: Ан-Сеюн. 

16:40 часа: Габриела и Стефани Стоеви - мач от група B на двойковия турнир при дамите по бадминтон. Съперник - Тан Нин/Лю Шъншу

Неопределен час: Виктория Томова - 1-ви кръг от тенис турнира на сингъл при дамите (все още не е обявен началният час). Мачовете от женската програма започват в 13:00 българско време, а мачът на родната представителка е под №5 в програмата на корт №13. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички