ВИДЕО: Танцът, който скандализира и отприщи дискусии на откриването на Олимпийските игри Париж 2024


ВИДЕО: Танцът, който скандализира и отприщи дискусии на откриването на Олимпийските игри Париж 2024
Снимка: paris 2024

9592 0

Откриването на Олимпийските игри в Париж 2024 породи много дискусии. Церемонията бе невиждана по ред причини - най-вече, защото за първи път в цялата история делегациите не бяха представени на арена, а минаха по река Сена. Това са и първите Игри с пълно равенство между половете - сред всички участници.

Скандалният танц на откриването на Париж 2024

Имаше много танци, музикални изпълнения и цял куп културни препратки. Някои танци и по-конкретно техните изпълнители обаче породиха много дискусии.

След като всички делегации бяха представени, последната от които на домакините от Франция, на сцената се качиха много на брой и напълно различни хора - от различна възраст и различни полове. Това моментално породи десетки хиляди коментари в социалните мрежи - някои одобрителни, други осъдителни.

Въпреки че почти през цялото време валеше проливен дъжд, то празненството за всички присъстващи не бе развалено. Изказвания направиха и видни фигури, сред които президентът на МОК - Томас Бах. Вижте и цялата церемония по откриването на Олимпийските игри в Париж 2024 на запис (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички