Българите вече имаме рекорд на Игрите в Рио!


Българите вече имаме рекорд на Игрите в Рио!
Снимка: Gettyimages.com

4037 0

Палмата за най-бързо напускане на олимпийското село след състезание в Рио 2016 е българска. Още в първия състезателен ден звездата на родния тенис Григор Димитров загуби експресно за 64 минути в олимпийския парк от хърватина Марин Чилич (1:6,4:6) в 14 часа местно време.

И със същата светкавична скорост точно в 17 ч, придружаван от баща си Димитър Господинов, Гришо напусна селото в посока летище „Антонио Карлош Жобим”. Българският №34 в световната ранглиста сам и за своя сметка е променил билета си за полета към САЩ.

Спартанската обстановка и въобще организацията на олимпийския турнир видимо не се понрави на българския ас. По принцип той избягва турнирите в Южна Америка, а сега преди старта неофициално сподели, че не е нормално тренировките да са с четирима на един корт. Имаше забележки и към други компоненти в организацията. Всичко това недвусмислено загатна, че Рио 2016 не е неговият турнир.

Междувременно нищо подобно не влияе на железния Новак Джокович. Сръбската мегазвезда продължава да радва всеки, който му поиска снимка в селото. Ноле много иска тази титла и ще я спечели, убедени са колегите от Белград. Въпреки че тази нощ жребият го изправи срещу един от неудобните му съперници – аржентинеца Хуан Мартин дел Потро, от когото загуби мача за бронза на олимпиадата Лондон 2012, посочва "Труд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички