Ивет Лалова: Носим с невероятна гордост дрехите, на които пише България


Ивет Лалова: Носим с невероятна гордост дрехите, на които пише България

1266 0

Знаменосецът на българската делегация Ивет Лалова сподели своите емоции часове преди церемонията по откриване на олимпийските игри в Рио де Жанейро.

"Много се гордея и много се радвам. Вече много пъти казах, че за мен това е една сбъдната мечта. Много пъти съм искала да нося знамето на България и ако трябва да бъда честна, това е един от най-ранните ми детски спомени, гледайки Олимпийските игри. Това ми е направило много силно впечатление - знаменосците по време на откриването на Олимпийските игри. Няма търпение вече. Ще бъде нещо невероятно, което ще ми остане за цял живот.", сподели Лалова пред bTV.

Писмо от фенка разплака Ивет Лалова

"Искам да кажа на всички, че ги обичам. Благодаря им. Подкрепяйте не само мен, а и целия олимпийски отбор на България. Ние ще покажем най-доброто от себе си. Носим с невероятна гордост дрехите, на които пише България. Имаме нужда от вашата подкрепа и любов", добави спринтьорката.

Междувременно в профила си във Facebook Ивет публикува снимка от олимпийското село в Рио, на която е заедно със своя съпруг и физиотерапевт на родния атлетически отбор Симоне Колио и със своя треньор професор Бономи.

"Целта пред теб никога не е по-голяма от силата зад гърба ти. Благодаря ви, че ми помогнахте днес да бъда тук", написа тя под снимката.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички