Фюри срещу Усик: Как да се абонираме и гледаме мача за абсолютен световен шампион (СТЪПКА ПО СТЪПКА)


Фюри срещу Усик: Как да се абонираме и гледаме мача за абсолютен световен шампион (СТЪПКА ПО СТЪПКА)
Снимка: GettyImages

4731 0

Тайсън Фюри срещу Олександър Усик е определян от почти всички анализатори за битката на века в тежка категория на професионалния бокс. Двамата най-добри представители в дивизията се изправят един срещу друг в първия за последните повече от 20 години мач за "абсолютен световен шампион", обединявайки коланите на 4-те основни федерации в спорта - IBF, WBA, WBC, WBO. 

Както вече съобщихме, българска телевизия няма да излъчи големия дуел, като за зрителите в България и в още 234 държави единственият начин да гледат е чрез стрийминг платформата DAZN (линк за абонамент тук). Поради тази причина, подготвихме подробно ръководство "стъпка по стъпка" как да се сдобиете с пакет за гледането на двубоя. 

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Стъпка по стъпка - абонамент за DAZN и Фюри срещу Усик 

Влезте в сайта dazn.com (линк тук) и изберете една от следните опции: 

Регистрация в DAZN

На телефон опциите са същите, като клик на която и да е от двете опции, ще бъдете отведени на едно и също място - избор на план: 

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Закупуване на пакет за Фюри - Усик

Отметката за мача (маркирана в червено на горната снимка) е автоматично отбелязана, но за всеки случай проверете дали и при вас е така. След това скролнете надолу, за да изберете абонаментния план в DAZN: 

Абонаментен план в DAZN за Фюри - Усик

Изборите са два: месечен (Monthly Pass) и годишен (12 month contract). Ако НЕ планирате да гледате дългосрочно DAZN, по-добрият вариант е Monthly Pass. И в двата случая първият месец е БЕЗПЛАТЕН, но при месечен абонамент можете да спрете абонамента по всяко време, защото всеки следващ месец се плаща по 24.99 лева. При избор на годишен абонамент, месечната такса е 19.99 лева, но не можете да спрете абонамента в рамките на следващите 12 месеца. 

След като изберете план, изберете опцията "Continue" най-долу на страницата. На следващата страница ще трябва да дадете информация за профила си: име, фамилия, имейл и парола: 

Необходими данни за регистрация в DAZN

След това изберете средството, с което искате да заплатите, като се приемат всякакви кредитни/дебитни карти, портфейли и, включително, пей-пал. Ако имате онлайн портфейл, предлагащ карти за еднократно плащане, също е вариант: 

Избор на средство за плащане в DAZN

След като заплатите, всичко е готово и можете да се насладите на галавечерта и пълната гама продукции на DAZN, които включват куп спортове на живо, записи на класически битки, документални филми, ММА битки и още много. 

Как да гледам Фюри - Усик, ако вече имам регистрация? 

Стъпките са почти същите, с изключение на създаване на профил. Просто влезте в акаунта си (линк за DAZN), изберете опцията закупуване на "pay-per-view" пакет, платете и сте готови - ето и как изглеждат стъпките нагледно: 

Влезте в профила си и изберете опцията "buy now" на Фюри - Усик (можете да изберете опцията и от "schedule", избирайки съботното събитие): 

Избор на събитие Фюри - Усик

Сайтът ще ви отведе към страница за закупуване на събитието - кликнете върху "buy for 39.99": 

Избор за плащане на Фюри - Усик

Ще бъдете помолени да изберете план: 

Вижте плановете в DAZN

Избирате плана, плащате и сте готови да се насладите на зрелището! 

Често задавани въпроси за гледането на Усик - Фюри 

Кога е двубоят за абсолютен световен шампион? 

Двамата се изправят един срещу друг на 18-ти май (събота). Галавечерта започва в 19:00 часа българско време. 

Колко пари струва абонамент за битката? 

39.99 лева за България. За останалите 234 държави, в които платформата ще излъчи Фюри - Усик, сумата може да е различна. 

Ако вече съм платил месечен абонамент към DAZN? 

Тъй като промоцията включва 1 безплатен месец за услугите на стрийминг услугата, следващият месечен период ще бъде безплатен. 

На колко устройства мога да гледам?

Тъй като събитието е "pay-per-view", всеки потребител може да гледа събитието на ЕДНО устройство. Галавечерта може да бъде гледана на всякакво смарт устройство - от телефон, през лаптоп, до телевизор, като си свалите приложението за DAZN от магазина за приложения.  

Само на живо ли мога да гледам? 

Ако искате да гледате зрелището, но нямате възможност тогава, когато се провежда, можете да гледате на запис по всяко време в рамките на следващите 7 дни. 

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички