Промоутърът на Фюри: Той бе наркоман и алкохолик, има биполярно разстройство!


Промоутърът на Фюри: Той бе наркоман и алкохолик, има биполярно разстройство!
Снимка: Getty Images

938 0

Промоутърът на Тайсън Фюри - Франк Уорън, говори за психическите проблеми на своя клиент. В утрешния ден (събота, 18 май) британецът ще излезе срещу Олександър Усик в битка за званието "абсолютен шампион" в тежка категория.

"Тайсън има биполярно разстройство!"

"Тайсън сега е наистина добре. Всеизвестно е, че той има биполярно разстройство и ме дразни, когато хората продължават да говорят как той си противоречи. Той прави това, защото има биполярно разстройство", каза Уорън, цитиран от "Boxing Scene".

Той победи демоните, с които повечето хора не биха се справили, каза промоутърът

"Намирам за обидно това, че хората продължават да създават проблеми заради подобни неща. Аз не разбирам това: то прилича на малка кампания против Тайсън Фюри, който беше един от най-добрите бойци, които сме имали, и излезе и направи всичко, което се искаше от него", продължи промоутърът.

"Фюри бе наркоман и алкохолик"

"Той победи демоните, от които повечето хора не биха се освободили никога, камо ли да излязат и да се бият. Той беше наркоман и алкохолик и всички тези глупости, но излезе от това, отиде и спечели битки, спечели титла. И ето ни отново - той се бие с непобедим човек. Това са две момчета в разцвета на силите си", завърши той. А ето как Фюри пак се изгаври с Усик по време на битката на погледите. 

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички