Де Бройне е готов да продаде душата си


Де Бройне е готов да продаде душата си
Снимка: Getty Images

9096 0

Дори в клуб като Манчестър Сити явно не раздават тлъсти чекове като в Саудитска Арабия. До това заключение можем да стигнем след откровено интервю на Кевин де Бройне, който изглежда готов да изостави големия футбол за чек без фиксирана сума от Средния изток. 

"За цялата си кариера не съм изкарвал такива пари" 

В интервю току преди Европейското първенство по футбол, белгийският ас на Манчестър Сити беше откровен за бъдещето си в спорта, загатвайки че има интерес към това да получи чудовищна сума пари, която не е виждал досега в кариерата си. 

"Саудитската лига? На моята възраст трябва да си отворен за всичко. Говорим за куп пари в края на моята кариера - човек трябва да се замисли. 

ВИЖТЕ ОЩЕ30-те ТОП ТРАНСФЕРА, които очакваме това лято! 

Де Бройне няма търпение за златния дъжд от Саудитска Арабия

"Ако играя в Саудитска Арабия за две години - ще изкарам умопомрачителна сума пари. Преди това трябваше да играя 15 години и пак може и да не достигна тази цифра - трябва да мисля за бъдещето", отсече Де Бройне пред "hln.bg

Колко пари всъщност изкарва Де Бройне? 

Интересен факт е, че Кевин де Бройне е един от най-добре платените футболисти в света, ако не броим тези в Саудитска Арабия. Той получава годишно по 21 милиона паунда от клубния си Манчестър Сити, а богатството му е оценено на сума между 50 и 70 милиона долара. 

400 хиляди паунда е седмичният чек, който той получава от "гражданите", като договорът му изтича през лятото на 2025 година. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: 30-те ТОП ТРАНСФЕРА, които очакваме това лято! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички