Всички се чудеха какво прави Снуп Дог на Олимпийските игри - отговорът е МНОГО ПАРИ


Всички се чудеха какво прави Снуп Дог на Олимпийските игри - отговорът е МНОГО ПАРИ
Снимка: GettyImages

44 0

Рапърът Снуп Дог е навсякъде в на Олимпийските игри през последните 10-тина дена. Спортна гимнастика? Стрелба? Гребане? Няма значение от спорта - той е там, подкрепя американските спортисти, снима се с фенове и генерира стотици милиони гледания на видеата, в които е участник. 

Мнозина се чудят как човекът, който е наел човек, който да му свива веселите цигарки, изобщо се е озовал в Париж и как се превърна в "любимия чичо" на Америка? 

Отговорът се крие в контракт с телевизията, която излъчва най-мащабното спортно събитие - NBC. А за 3 седмици в Париж Снуп Дог ще бъде позлатен! 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Куп пари и Игри всеки ден - Снууп се разцепва на Игрите, появи се буквално навсякъде, и то в неподражаем стил!

Снууп Дог е буквално навсякъде на Олимпийските игри в Париж

Колко плащат на Снуп Дог, за да е в Париж? 

От NBC са изключително доволни от работата, която рапърът върши по време на Игрите за телевизията, като са очаквали да има сериозен отзвук, но не и чак толкова голяма популярност на всички сегменти с негово участие. 

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Явно от телевизията ще "избият" и инвестицията, която са направили в ангажирането на изпълнителя на "Gin and Juice" за Олимпийските игри. 

Американският инвеститор Хенри МакНамара, който отскоро е в Париж, разкри чрез профила си в X.com (бел.ред - старият Twitter) колко пари точно получава Снуп Доги Дог. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Куп пари и Игри всеки ден - Снууп се разцепва на Игрите, появи се буквално навсякъде, и то в неподражаем стил!

Снууп Дог на плажен волейбол

"Бях на вечеря с директор в NBC, който каза, че Снууп получава по 500 хиляди долара на ден, за да промотира Олимпийските игри. Освен това всичките му разходи са покрити от телевизията. От "Gin and Juice" до няколко милиона да си популярна личност на Олимпийските игри - какъв свят", написа той в профила си. 

Предвид факта че Снуп носеше олимпийския огън и е в Париж още преди Откриването на Игрите, то той ще навърти поне 20 дена във френската столица - съответно, когато се прибере, може да очаква сума около 10 милиона долара да го чака в банковата му сметка. 

ВИЖТЕ ОЩЕНай-добрите кадри на Снуп от Игрите - премени се на скачач, жокей и какво ли още не

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички