Защо в треторазрядната организация БФС още няма оставки заради дербито Левски - ЦСКА?


Защо в треторазрядната организация БФС още няма оставки заради дербито Левски - ЦСКА?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3174 0

Спокойно можем да кажем, че БФС е огледало на държавната администрация - много работници с малко мисъл в главата. До това заключение стигаме, разбира се, по много причини - проблеми с лицензирането на стадионите, съдийските абсурди, драма с програмата и какво ли още не, но основният повод е дербито межди Левски и ЦСКА. 

Що за нехранимайковци насрочват голямото дерби на България в уикенд, по време на който от месеци се знае, че ще има концерт на Андреа Бочели на същия стадион? И още по-скандалното - кой одобрява изобщо стадион "Васил Левски" за домакинство на каквито и да е спортни събития, когато през август и септември е пълно с концерти там? 

Само в БФС не знаеха, че Бочели ще пее на

Кой точно не си свърши работата в БФС, та да се стигне до парадоксалната ситуация? Но да речем, че е просто недоглеждане - грешката ще бъде поправена. 

Само дето програмата беше обявена в средата на юни. Днес сме 28-ми август, а Левски - ЦСКА продължава да няма нито час, нито дата, нито стадион... 

Накратко това означава, че за повече от 2 месеца никой от БФС не намери за необходимо да разреши проблем, който собственоръчно произведе. Нещо повече - датата и мястото на столичното дерби не бяха изобщо тема на дискусия до преди само две седмици. Никой не си направи труда  да разреши драмата, преди да се е развихрила така, както е в последните дни. И за сериозното напрежение сега виновници са само хората в БФС - нито клубовете, нито феновете, нито управата на стадиона. 

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Управлението на Георги Иванов - Гонзо не е особено успешно до момента

И, естествено, няма виновни - в БФС всички си запазват постовете, въпреки че и маймуна можеше да предвиди, че ще има проблем с мачовете на "Васил Левски" в този период. Но такава е практиката в БФС - правиш грешка, скриват те за малко и после - старата песен на стар глас. Така е в лицензионната комисия. В съдийската комисия. И по най-високите етажи. 

Гонзо обаче не вижда проблем. Гонзо е доволен. Гонзо предлага още от същото, заради което се ля кръв в центъра на София преди по-малко от година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички