Разсърден заради Любо Пенев - Наско Сираков с 1 изречение си отрязъл пътя за "Парк де Пренс"


Разсърден заради Любо Пенев - Наско Сираков с 1 изречение си отрязъл пътя за "Парк де Пренс"
Снимка: Колаж: Sportlive.bg

12653 0

"Глас от миналото" е една от рубриките на SportLive.bg. Чрез нея припомняме на читателите значими изказвания от видни фигури в спорта, които са отекнали с годините. Някои от тях са емблематични, други култови, а трети позабравени. Големи заявки, дадени обещания, слова, които са валидни и днес, забавни изказвания - всичко, което си заслужава да бъде припомнено.

Днес ще припомним едно изказване, което се касае за настоящия мажоритарен собственик на Левски - Наско Сираков. То е от преди няколко години на помощник-треньора на националния отбор по времето на Димитър Пенев - Красимир Борисов.

Когато Наско Сираков пропусна легендарния "Парк де Пренс"

Още: С последния ход в Левски: Обещание, което Наско Сираков даде, бе изпълнено

Думите му са по повод паметния мач на "Парк де Пренс" през 1993 година, когато Пенев се отказва от услугите на легендарния нападател. По думите му става ясно, че Сираков  се е разсърдил на Стратега, като по време на мача с Австрия (4:1) е отказал да влезе в игра, тъй като не бил футболист за 30 минути.

"Искам да направя едно важно уточнение. На мача с Австрия, при резултат 3:1, аз вдигам да загряват Наско Сираков, Николай Тодоров и Даниел Боримиров. Оставаха 30 минути до края на срещата и искахме да направим промени. Излизат тримата да загряват, но Наско ми каза, че не е футболист за 30 минути. Очевидно беше сърдит, че е останал резерва на Любо Пенев.

Казах му, че той преди всичко е професионалист и трябва да играе. Обясних му, че не го пренебрегваме, просто сме се спрели на този състав. Оттам той отново ми каза, че няма желание да влиза на смяна. Запознах Димитър Пенев с неговото решение и той ми каза да го оставя. Наско си седна, а не негово място влезе друг човек. Това е причината да не го вземем с нас в Париж", заяви Борисов.

Още: Не е случайно: Наско Сираков дава тлъсти бонуси за играчите на Левски - ако мачкат

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Тази вечер макар и индиректно един срещу друг излизат Наско Сираков и Любослав Пенев, който е треньор на Локомотив Пловдив. "Смърфовете" приемат Левски в двубой от 3-ия кръг на Първа лига, но има огромно притеснение преди мача.

Вижте още от рубриката на SportLive.bg - "Глас от миналото".

Още: Феновете и Генчев не искат играч в Левски - Наско Сираков обаче не дава "с пръст да се пипне"

Илиана Раева за Наско Сираков: Нарязах матрака с нож, за да не го убия!

Мило Борисов се срещна с Наско Сираков и Даниел Боримиров и направи голямо дарение за Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички