Голдън Стейт нанесе драматична загуба в последните секунди на Везенков и Сакраменто (ВИДЕО)


Голдън Стейт нанесе драматична загуба в последните секунди на Везенков и Сакраменто (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1759 0

Сакраменто Кингс с най-добрия ни баскетболист Александър Везенков записа четвърта загуба в четвърти мач от предсезонната си подготовка в НБА. Поражението дойде от Голдън Стейт Уориърс след драма с 115:116 в "Chase Center" в Сан Франсиско.

Везенков не попадна в титулярната петица на Сакраменто, но се появи в игра още в края на първата част. Българинът записа 13 игрови минути във втората среща с Голдън Стейт. Този път не успя да реализира точки, но направи 5 борби и 1 асистенция. Най-резултатен за тима бе Ди’Аарън Фокс, който записа 25 точки, 7 борби и 3 асистенции за 26 минути в игра. За Голдън Стейт Стеф Къри вкара 30 точки.

Сакраменто водеше в двубоя с добра преднина, като в третата четвърт авансът им бе 13 точки (89:76).  Съперникът им обаче показа шампионски характер и успя да намали изоставането на 2 точки. С тройка на Къри 6 секунди преди сирената успяха да обърнат двубоя и да запишат нова победа. На следващия ден тимът на Майк Браун играе контрола с Юта Джаз, а в първия мач от новия сезон в НБА Сакраменто ще срещне Юта на 26 октомври от 4:00 часа. А ето как Везенков оцени представянето си срещу Раптърс и Лейкърс.

 

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички