С 4 изречения: Александър Везенков каза "сбогом" на Сакраменто Кингс


С 4 изречения: Александър Везенков каза "сбогом" на Сакраменто Кингс
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

1498 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков използва личния си профил в социалната мрежа Instagram, за да се сбогува със Сакраменто Кингс и с феновете на отбора, с който дебютира в НБА, превръщайки се в едва втория българин, записал минути в "лигата на извънземните".

28-годишният българин благодари за получения шанс при "кралете", а за финал призна, че няма търпение за това, което бъдещето му е приготвило. Както е известно, той бе "трейднат" от Сакраменто Кингс и през следващия сезон ще е част от Торонто Раптърс. Договорът му остава непроменен - до 2026-а година.

Александър Везенков се сбогува със Сакраменто Кингс

Още: Ще играе ли за Торонто Раптърс? Всичко зависи от Александър Везенков

Александър Везенков се раздели със Сакраменто Кингс

"Да играя в дебютния си сезон в НБА със Сакраменто Кингс бе изключително и уникално изживяване. Благодарен съм за възможността и за цялата подкрепа, която получих от всички по пътя.

Искам да благодаря на организацията, на съотборниците ми и на феновете, които ме приветстваха още от първия ми ден. Ще ценя добрите моменти, нямам търпение за това, което бъдещето ми е подготвило" - написа за "сбогом" българинът.

Странното е, че шефът на Везенков излъга "мазно" преди да изпрати Александър в Торонто Раптърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички