Ауч! Какво правиш, Антъни Джошуа? Феновете на бокса са в потрес? (ВИДЕО)


Ауч! Какво правиш, Антъни Джошуа? Феновете на бокса са в потрес? (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Instagram/anthonyjoshua

3263 0

Бившият световен шампион по бокс Антъни Джошуа мина през интересна терапия след изтощителна седмица, изпълнена с тежки тренировки. Тя бе определена като "псевдонаучно лечения" от британското издание TalkSport (а и не само от него), което следи под лупа всичко в бокса, особено свързано с местните представители Ей Джей и Тайсън Фюри.

Антъни Джошуа мина през много интересна терапия

Антъни Джошуа мина през странна терапия

Още: Разкритие! Преди 14 години Джошуа и Фюри са се боксирали в спаринг - кой е победил?

Терапията създава локално засмукване на кожата чрез нагряти чашки. Смята се, че това може да помогне при болки в кръста, при слаб апетит и при анемия. Освен това обаче е използвана от спортистите и като инструмент за възстановяване при изтощение на мускулите.

Кожата под чашките се изпълва с кръв и оставя видни червени белези. Вярва се, че тази терапия е безболезнена, но ако е извършена максимално прецизно и по начина, по който трябва.

Самият Антъни Джошуа качи видео на себе си по време на терапията, като повечето коментари бяха в една насока. Феновете се изненадаха от видяното, задаваха въпроси на какво точно се подлага и заключиха, че не е никак приятно за гледане.

Можете да видите цялото видео чрез кадрите, които са прикачени по-долу в материала от личния профил на боксьора в социалната мрежа Instagram.

Още: Хърн разкри как е реагирал Джошуа на победата на Усик над Фюри

Голямата цел преди Джошуа остава да се бие за обединяване на коланите. В момента абсолютен световен шампион е Олександър Усик, който победи Тайсън Фюри. Ще има реванш между тях, а ако Циганския крал го спечели, по всяка вероятност и трети сблъсък. Чак след това Ей Джей би имал този шанс. Въпреки това Тайсън Фюри разкри кога трябва да се бие с Антъни Джошуа.

Прогнозите на Джошуа и Макгрегър за Усик - Фюри: Кой позна и кой "се скри"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички