Бившият абсолютен шампион Холифийлд: Усик е по-подготвен, винаги съм за него


Бившият абсолютен шампион Холифийлд: Усик е по-подготвен, винаги съм за него
Снимка: GettyImages

1060 0

Бившият абсолютен шампион в тежка категория - Ивендър Холифийлд, разкри на кого ще стиска палци в предстоящата в събота битка между Тайсън Фюри и Олександър Усик. Залогът е същият - абсолютната титла в категорията.

Американецът ще пътува до Саудитска Арабия, в чиято столица ще се проведе събитието на годината в бокса.

Усик е по-бърз от Фюри, смята той

Още: Тайсън Фюри пак направи така, че всички да говорят за него: Изгаври се с Олександър Усик (ВИДЕО)

"Факт е, че според мен Тайсън Фюри не е толкова бърз, колкото Усик. Усик хвърля повече удари и ще го удари много. Той е човек, който не се интересува кой е срещу него и няма да отстъпи. Тайсън Фюри е голямо момче и никой не избира големи момчета за опоненти. Никой не иска да се занимава с тях", започна Холифийлд.

Според него украинецът е и по-бързи и по-умел

Украинецът, според него, е и по-подготвен

"Усик знае как да се бие. Усик е по-подготвен. Той разбира, че няма дълги ръце. Той е като мен, не е най-високият и не е най-ниският и има много неща да коригира. Но е свикнал да се приспособява. И битката винаги ще е в полза на човека, който може да направи промени. Той е такъв тип. Винаги съм за Усик", продължи бившият абсолютен шампион в категорията. 

Още: Колко пари ще струва да гледаме Тайсън Фюри - Олександър Усик в България?

"Фюри не е нокаутьор с един удар"

"Той е почти същият като мен. Има бързи ръце. Когато имате бързи ръце и можете да поемете удар и също така да отговорите, наистина имате предимство. Той има по-бързи ръце, движи се по-бързо и всичко това.  Никога не съм виждал Тайсън Фюри да нокаутира някого със силен удар.

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Въпреки че нокаутира хората, той не е голям нокаутьор с един удар. Изкуството е в ръцете на Усик, той е по-малък, по-бърз е и е много умел. Ако излезеш срещу него не в най-добра форма, той ще те хвърли по гръб", завърши американецът. А легенда на Манчестър Юнайтед също ще подкрепя Усик утре

Голям обрат за Олександър Усик: Каза колко време му остава в бокса след мача с Тайсън Фюри

 

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички