"Джошуа изпитва страх от мен": Победилият Дионтей Уайлдър с нокаут - Жилей Жан, захапа Ей Джей, защото избягвал битка с него


"Джошуа изпитва страх от мен": Победилият Дионтей Уайлдър с нокаут - Жилей Жан, захапа Ей Джей, защото избягвал битка с него
Снимка: GettyImages

806 0

Китайският боксьор в тежка категория Жилей Жан вярва, че Антъни Джошуа не иска де се изправи срещу него и от години го избягва.

Антъни Джошуа

Двамата имат една единствена битка и тя датира от далечната вече 2012 година. Тогава те се срещнаха на четвъртфинал на Олимпийските игри, а победител стана британската звезда след съдийско решение. Оттам славната кариера на Ей Джей започна да набира скорост, но Жилей Жан иска да получи възможност за реванш срещу него.

Желанието на Жан

Китаецът наскоро постигна впечатляваща победа, надвивайки Дионтей Уайлдър с осъществен нокаут в петия рунд. Неговото желание от години обаче е да срещне на ринга Джошуа, но според него британецът изпитва страх от подобен двубой.

Жилей Жан

Още: "Той е просто един идиот": Антъни Джошуа не спести абсолютно нищо на Тайсън Фюри

„Запомнете ми думите, той няма да се изправи срещу мен. Никога няма да откликне на тази идея. Имахме среща през 2012 на Олимпийските игри и оттогава минаха много години. Познавам мениджърите на Джошуа и знам по какъв начин процедират. Не смятам, че сега или в бъдеще той ще се съгласи да се срещне с мен. Моят мениджър летя до Лондон и разбрахме за нежеланието му“, сподели Жилей Жан за отказа на двукратния световен шампион да се срещне за втора битка между двамата.

Жан с атака по Еди Хърн

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Китаецът изказа също така и мнение, че промоутърът на Ей Джей –Еди Хърн, иска да го предпази от среща със силни съперници, a и единствената му цел е да изкарва пари от британеца:

Еди Хърн

„И Еди избягва да уреди битка с мен. Те не искат това, Джошуа е само пари за него, нищо друго. Най-близко до това да се разберем за среща беше, когато Антъни падна от Усик, а аз загубих от Филип Хъргович. Моят мениджър получи покана от тях, отиде до Лондон да преговаря, но отново получи отрицателен отговор. Не знам защо. Това си е негов проблем. Ако някога пожелае подобен двубой, аз съм на разположение.“

Още: Ауч! Какво правиш, Антъни Джошуа? Феновете на бокса са в потрес? (ВИДЕО)

Жилей несъгласен с хвалбите към Джошуа

Въпреки четирите последователни победи, които Антъни Джошуа извоюва, китайският боксьор не е съгласен с хората, че британецът си е възвърнал своя статут.

„Може би хората са на мнение, че в последно време той отново се утвърди сред най-силните, но аз не мога да се съглася. Да, той взе успехи срещу Франсис Нгану, Роберт Хелениус, Джърмейн Франклин и Ото Валин, но докато не срещне мен и не го изпробвам с моите юмруци, аз не мога да потвърдя подобно становище“, сподели за пореден път Жан амбицията си да се изправи с Джошуа.

Още: ГЕНИАЛНО: Хитрината, с която Олександър Усик победи и Антъни Джошуа, и Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Антъни Джошуа може да стане отново световен шампион наесен

Антъни Джошуа загатна кога би могъл да се бие с Тайсън Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички