Гавра с бокса: Пол поиска да целуне по "сочните устни" Тайсън, Майк призна за ерекция (ВИДЕО)


Гавра с бокса: Пол поиска да целуне по "сочните устни" Тайсън, Майк призна за ерекция (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

701 0

Доста странна пресконференция между Майк Тайсън и Джейк Пол бе разиграна и предизвика много коментари и реакции. Както е известно, двамата ще се изправят един срещу друг на 20 юли в Арлингтън, Тексас. Легендата на бокса е с над 30 години по-възрастен от своя опонент.

Още когато битката бе обявена, тя предизвика много коментари. Както е известно Пол е така нареченият "ютубър", но изявява амбиции да се занимава с професионален бокс, въпреки че това не личи от подбора на опонентите му, което предполага повече шоу и бързи пари.

Майк Тайсън и Джейк Пол правят цирк

Още: Лошо: Майк Тайсън опита да изплаши Джейк Пол - но вместо това притесни за здравето си (ВИДЕО)

Майк Тайсън и Джейк Пол

Имаше доста обвинения и към двамата, че целта им е единствено да направят цирк, като не може да се говори за бокс. Сякаш тези думи бяха потвърдени и на последната пресконференция, която изглеждаше меко казано несериозна.

Пол обяви, че иска да "целуне големите сочни устни" на Майк. Това бе предадено на най-младия световен шампион при най-тежките в бокса и точно когато си мислехме, че не може да стане по-странно, Майк Тайсън го направи.

Той сподели, че това е иронично, защото е видял негови снимки като 16-годишен как танцува в Youtube и че от това е получил ерекция... Ето и цялото му изказване:

Още: Майк Тайсън: Заради боя с Пол не пуша трева и не правя секс от 6 седмици

"Иска да ме целуне? Това, че го е казал е много иронично, защото видях негови снимки как танцува на 16 години. Докато прави тези малки танци в Youtube поради някаква причина имах ерекция" - сподели Тайсън. Неотдавна самият Майк Тайсън призна, че битката му дава сексуална възбуда, а нараняването на опонентите му е "оргазъм".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички