Гледайте Фюри срещу Усик НА ЖИВО - ето как | мач за абсолютен световен шампион


Гледайте Фюри срещу Усик НА ЖИВО - ето как | мач за абсолютен световен шампион
Снимка: GettyImages

45303 0

В събота вечер светът ще е бокс, когато в най-голямото зрелище в тежка категория през 21-ви век един срещу друг се изправят двама шампиони - Тайсън Фюри и Олександър Усик! Двамата непобедени атлети ще спорят не просто за шампионски колани, а за званието "абсолютен световен шампион" - непостигнат триумф от 1999 година, когато Ленъкс Люис за последно владееше най-важните титли в професионалния бокс. 

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

На 18-ти май Усик и Фюри се впускат в първия двубой изобщо в историята, който ще обедини 4-те най-важни пояса в спорта - тези на IBF, WBA, WBC и WBO (добавен през 2007). И има само един начин, по който можем да гледаме зрелището. 

Още: Изненада: Тайсън Фюри и Олександър Усик с нови тактики преди големия двубой

Как можем да гледаме мача Тайсън Фюри - Олександър Усик? 

Мегазрелището ще бъде излъчено в България и още 234 страни само в стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и гледане). Фюри срещу Усик е черешката на тортата, която включва общо 3 двубоя, в които ще се оспорват световни титли! Галавечерта е в събота вечер и е с начален час 19:00 българско време. 

За огромно съжаление на родните фенове на бокса, българска телевизия няма да излъчи Фюри - Усик. DAZN обаче е доказано име в бокса, като вече излъчи редица умопомрачителни галавечери в бокса и подготвя най-голямото шоу за всички привърженици по света. 

Събитието попада в графата "pay-per-view" (бел.ред - платено събитие), като пакетът за мача за абсолютен световен шампион включва цялата галавечер на живо (а и на запис), както и един безплатен месец ползване на услугите на DAZN. Цената на пакета е 39.99 лева за България. 

Още: Немислимото се случи: Tайсън Фюри отказа Олександър Усик, обяви контузия (ВИДЕО)

Гледайте Усик срещу Фюри в мача за абсолютен световен шампион

Месецът абонамент включва всички планирани събития на живо в платформата, както и стотици предавания, документални филми, класически боксови двубои и още много. 

Битката между Фюри и Усик ще е последна в програмата в събота вечер и началният час не е известен. Все пак, очакванията са двамата да се изправят един срещу друг на ринга след 00:00 часа. 

Абонамент в DAZN за Фюри - Усик - кой да изберем? 

Още: Ще излъчи ли БЪЛГАРСКА телевизия Фюри - Усик - битката за абсолютен световен шампион

Абонаментите, които са част от промоцията за предстоящия двубой, са месечен и годишен. Месечният е на стойност 24.99 лева след изтичане на гратисния период, докато годишният се плаща месец за месец на стойност 19.99 лева. При избор на месечния абонамент, потребителят може да се откаже от абонамента по всяко време. При избор на годишен - потребителят е задължен да плаща месец за месец до изтичане на плана. Затова, ако не планирате да гледате DAZN през следващите 12 месеца, най-удачният вариант е избор на месечен абонамент (Monthly Pass). 

Абонирайте се за зрелището Фюри - Усик

Кой колко ще вземе? Станаха ясни хонорарите на Фюри и Усик

5 причини да НЕ ПРОПУСКАТЕ шоуто Тайсън Фюри - Олександър Усик

Олександър Усик се присмя на Тайсън Фюри, той му отговори подобаващо! (ВИДЕО)

Денят, в който Тайсън Фюри стана любимец на целия бокс и прекъсна бруталната доминация на Кличко (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички