Изсипал куп заплахи към Кубрат Пулев се укроти... засега - получи Мощен наследник (СНИМКИ)


Изсипал куп заплахи към Кубрат Пулев се укроти... засега - получи Мощен наследник (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

8943 0

В края на месец март най-добрият български боксьор при най-тежките Кубрат Пулев победи украинеца Игор Шевадзуцкий. На специалната галавечер в София той трябваше да срещне Махмуд Чар, но опонентът се оттегли дни преди мача поради контузия в бицепса.

Все пак двамата трябва да се изправят един срещу друг по-късно през тази година. Още преди отказването на Махмуд Чар от срещата, а и на самия ринг секунди след успеха на Кобрата над Шевадзуцкий - той отправи куп закани към българина.

Сега обаче Махмуд Чар бе сполетян от изключително радостна новина и със сигурност ще се съсредоточи върху нея, оставяйки всичко останало на втори план, поне засега. Роди му се син, който ще носи името Каби Махди Чар.

Роди се дете на бъдещия съперник на Кубрат Пулев - Махмуд Чар

Роди се дете на Махмуд Чар

На арабски "кабир" означава "мощен", както и "велик". Махди пък е важна фигура в исляма. За хубавата новина съобщи самият Махмуд Чар, използвайки личния си профил в социалната мрежа Instagram.

"Поздрави, мои приятели. Първият ми син се роди на 24.04.2024 година в 04:00 часа. Какви щастливи числа. Съпругата ми и аз избрахме специално име за него - Кабир (арабската дума "кабир" означава "велик", "мощен", "значим", "силен", "лидер". Така това може да донесе на малкия куража, от който ще има нужда в бъдеще. Махди е силно и значимо религиозно име с важни връзки в литературата. В исляма Махди е фигурата, която се появява на края на света, за да отърве човечеството от злото. За нас със съпругата ми тези имена означават много сила и лидерски качества, както и голяма отговорност. Изберете правилното за вашето дете и му дайте най-доброто на старта. Амин" - написа той.

Припомнете си как наскоро хиляди в София освиркваха Махмуд Чар - той отговори на българите и се закани на Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички