Кубрат Пулев с жестока закана към Чар - Кобрата има скрит коз, който ще му помогне


Кубрат Пулев с жестока закана към Чар - Кобрата има скрит коз, който ще му помогне
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

418 0

Днес (2 октомври) се проведе пресконференцията преди мача на Кубрат Пулев срещу Махмуд Чар. Двамата боксьори говориха пред медиите, а Кобрата заяви, че иска да победи опонента си в битката за световната титла и да зарадва цяла България.

Какво каза Кубрат Пулев?

Още: След бруталния нокаут: Антъни Джошуа с много ниско класиране сред боксьорите

"Дълго врему му (на Чар) дадохме като почивка, защото имаше контузия. Изпрати видеа, доказа, че наистина е контузен. Направили са му дребна операция и козметична. Факт е, че мина почти половин година. Смятам, че е повече от добре, а и самият той потвърди, че е добре и вече тренира. Ние сложихме дата 7-и декември, защото е мач за световната титла на регулярната WBA титла. За мен е важна победата и да зарадвам българската публика. От доста време държа този мач да се проведе в България. Имахме много други предложения. Винаги се радвам, да не говорим, че самата публика помага в двубоя. Подготовката преминава вече в България. Искам да благодаря на Михаил Таков", започна Кубрат Пулев.

Пулев иска да смаже Чар в България

"Не мисля, че има с какво да ме изненада. Надявам се да не ме изненада. Работим върху това нещо. Той няма такива възможности, че до такава степен да изненада. Добър боксьор е. Има характер, поне привидно. Гледали сме му мачовете - не е за подценяване, но никой не ме притеснява. В моята кариера имам над 300 аматьорски мача. В случая няма да го подценя. Не смятам, че с нещо може да ме изненада, а даже напротив - най-вероятно аз ще го изненадам него. Някои боксови специалисти ще разберат целия мач до първите три рунда. Това е професионален бокс и всичко може да се случи. Той ще дойде подготвен, но аз ще съм много по-подготвен за абсолютно всичко".

"Хубаво е да вярва, не е лошо. Вярата ще му е нужна за този двубой. Той (Чар) говореше и още по-гръмки думи март месец, но се контузи. Този урок му го даде природата, за да се научи да бъде по-смирен. Превъзбуден е, това ми харесва. Трябва да внимава в ринга да не вземе да прегори. Последните рундове да не му дойде тежко - да не започне да му става лошо, да му се доповръща, да почне да търси вратата", добави още родният боксьор.

Махмуд Чар отправи опасна закана към Кубрат Пулев, но и изненада с решение, свързано с България

Боксова медия: Мнозина очакват Пулев да победи Чар, може пак да се бие за титла

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички