"Не сме глупаци": Дюбоа знае как да победи Антъни Джошуа - ето разковничето


"Не сме глупаци": Дюбоа знае как да победи Антъни Джошуа - ето разковничето
Снимка: GettyImages

851 0

Британският боксьор Даниел Дюбоа получи пояса в тежка категория на Световната боксова федерация (IBF), без дори да е излизал на ринга. Допреди няколко дни той беше временен притежател на тази титла, след като в началото на юни месец надделя над Филип Хъргович. След решението на Олександър Усик обаче да оваканти пояса, Дюбоа е настоящият шампион на IBF, а на 21 септември на стадион Уембли той ще опита да го запази срещу Антъни Джошуа.

Даниел Дюбоа

Какво каза треньорът на Дюбоа при подготовката за мача с Джошуа

Дон Чарлс разкри пред медиите, че с неговия състезател ще подготвят някои промени в защитата му, за да не отнесе толкова удари, колкото в последния си двубой с Хъргович.

Антъни Джошуа

Още: "За кого се мислиш, момченце? Искаш ли този стол в лицето?": Джошуа и Дюбоа едва не се сбиха - не могат да се дишат (ВИДЕО)

„Трябва да свършим доста работа. Имаме някои пробойни в защита, особено при ударите с дясна ръка по него. Със сигурност сме се спрели на това с идеята максимално бързо да подобрим този аспект. Всички говорят, че ще бъде нокаутиран от Джошуа, защото допуска много десни крошета. Но в бокса, когато захвърлиш дясно кроше, ти също си в опасност да получиш такова. Ако техният щаб е готов да се захване прекалено за това, ще имат проблеми с нас.

Ние не сме глупаци, ще работим да подобрим това звено. Наясно сме колко много подобни удари пое срещу Хъргович. Не беше част от плана ни, затова в тренировъчния процес ще гледаме да го изчистим и срещу Джошуа да има видимо подобрение“, заяви треньорът на Даниел Дюбоа относно грешките в предния му двубой и надграждането, което трябва да се види на Уембли срещу Ей Джей.

 

Боксово издание: Кубрат Пулев е уважаван противник, трябва да се бие с Даниел Дюбоа

Антъни Джошуа се прицели към милиарда, докато още живее с майка си

Сензационен вариант за съперник на Джошуа в отменения мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички