"За кого се мислиш, момченце? Искаш ли този стол в лицето?": Джошуа и Дюбоа едва не се сбиха - не могат да се дишат (ВИДЕО)


"За кого се мислиш, момченце? Искаш ли този стол в лицето?": Джошуа и Дюбоа едва не се сбиха - не могат да се дишат (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1024 0

В сряда беше обявено, че Антъни Джошуа и Даниел Дюбоа ще излязат един срещу друг в битка за титлата на IBF в тежка категория. Техният сблъсък ще се състои на Уембли, датата е 21 септември.

Джошуа и Дюбоа

В интервю преди мача двамата британци, меко казано, се сдърпаха. Техният диалог доведе до доста пререкания между двамата и в края на спора им се вижда как те остават на косъм от това да стигнат да физически сблъсък.

Какво доведе до агресивното им поведение

Още: "Той е просто един идиот": Антъни Джошуа не спести абсолютно нищо на Тайсън Фюри

От публикувания клип, показващ разговора между двамата претенденти, Антъни Джошуа първоначално заявява, че е пределно мотивиран и готов да излезе да се бие. Първото напрежение се появява от отговора на Дюбоа.

"Честно, говорейки с цялото си сърце - абстрахирайки се от колани и от това, че е той - готов съм за брой" - каза първо Джошуа.

"Хайде, да започваме. Ако искаш - нека още сега". "Млъквай, успокой се, успокой се" - отвърна му Ей Джей. "Искаш ли да започнем още сега? Хайде" - отново го предизвика Дюбоа. "Успокой се. Искаш ли този ш!№@н стол в лицето ти? Не се дръж неуважително спрямо мен" - му каза Джошуа.

"За кого се мислиш, че си" - попита го Дюжоа, преди Джошуа да му отговори "динамит" и отново да призове да не показва неуважение. "Не показвай неуважение към живота ми, малко момченце" - каза гневно Ей Джей отново.

Още: Ауч! Какво правиш, Антъни Джошуа? Феновете на бокса са в потрес? (ВИДЕО)

Антъни Джошуа

В този момент Антъни Джошуа става от масата, последван от Дюбоа и неговия промоутър. Това предизвиква моментална реакция от охраната, която се отправя към замесените лица. Джошуа продължава да се кара на своя опонент.

„Не си позволявай да показваш неуважение към мен, малкия. Дан, не приемам подобно отношение. Не ми говори, седнал на стола си, че можем още сега да почнем боя, не ме предизвиквай“, изрича за финал Джошуа, преди промоутъра на Даниъл Дюбоа да помоли екипът зад кадър да спре заснемането на разговора. Накрая се вижда как двамата продължават да се гледат яростно.

Голямата битка

Още: Тайсън Фюри разкри кога трябва да се бие с Антъни Джошуа

Имайки предвид какво е заложено в този сблъсък, изглежда нормално да видим подобно напрежение между двамата претенденти.

Даниел Дюбоа влиза в сблъсъка като настоящия носител на пояса на IBF. Това е така, защото Олександър Усик оваканти тази титла след победата си над Тайсън Фюри. От своя страна, Антъни Джошуа е устремен да стане за трети път световен шампион в тежка категория.

ГЕНИАЛНО: Хитрината, с която Олександър Усик победи и Антъни Джошуа, и Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички