Посъветваха Тайсън Фюри да направи огромна промяна за реванша с Олександър Усик, ако иска да победи


Посъветваха Тайсън Фюри да направи огромна промяна за реванша с Олександър Усик, ако иска да победи
Снимка: GettyImages

6420 0

Тайсън Фюри бе победен за първи път в своята кариера, и то в най-важния си двубой. "Циганския крал" бе сразен от Олександър Усик, който стана абсолютен шампион в тежка категория. Фюри бе сигурен, че ще спечели двубоя, но в деветия рунд събитията на ринга се обърнаха и именно той донесеха успеха на украинеца.

Чичото на Тайсън - Питър Фюри, даде своята задълбочена оценка на двубоя по време на интервю за YouTube канала "October Red". Питър, който се счита за тласък на кариерата на Тайсън, обясни какво мисли за мача в Рияд, Саудитска Арабия.

"Мислех, че това беше добра битка, той направи най-доброто, на което е способен, и това е всичко, което можете да поискате. Усик е изключителен световен шампион. Винаги съм казвал, че това момче е страхотен боец, той е най-добрият, срещу когото Тайсън се е изправял, това е сигурно. Но това беше битка на приливи и отливи", заяви Питър.

Още: Тайсън Фюри разкри кога трябва да се бие с Антъни Джошуа

"Понякога трябва да намериш откъде да черпиш смирение. Какво като е загуба? И двамата са добре, и двамата са получили щедро заплащане за това, може да се върне и да отмъсти".

Какво бе грешката на Фюри срещу Усик?

Усик и Фюри трябва да се бият отново след няколко месеца

След това Фюри беше попитан дали на племенника му е представен най-добрият план за игра. Кадри от ъгъла на Тайсън в края на 10-ия рунд се превърнаха в огромна тема за разговори след поражението му с разделно съдийско решение, като мнозина обвиняваха неговия ъгъл, че дава твърде много инструкции.

Още: Промоутърът на Фюри разкри какво е казал Тайсън веднага след загубата от Усик

"Не използваше всичко от своя арсенал, той е голям мъж и можеше да се възползва. Мисля, че има много грешно в това, но това е моето мнение. Мисля, че са сбъркали тактиката и плана на играта, но все пак битката бе добра за гледане.

По темата за неговия ъгъл Фюри добави: "Трябва да има само един човек в ъгъла, не трябва да има трима или четирима. Някои са твърде емоционални в ъгъла, а други дават грешни съвети. Мисля, че единственият, който говореше малко разумно в последния умиращ участък от него, беше Шугър Хил".

Още:  Изненада! В реванша, ако го има, хонорарът на Усик ще е по-голям от на Фюри

Разкритие! Преди 14 години Джошуа и Фюри са се боксирали в спаринг - кой е победил?

Промоутърът на Фюри каза спасили ли са въжетата и реферът Тайсън от нокаут

"Докато смъртта ни раздели": Съпругата на Фюри с трогателна подкрепа след загубата му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички