Шокиращо: Тайсън Фюри смазва от бой Олександър Усик и го бие за 3 рунда (ВИДЕО)


Шокиращо: Тайсън Фюри смазва от бой Олександър Усик и го бие за 3 рунда (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

6339 0

Всички погледи в бокса ще са насочени към Рияд, Саудитска Арабия, където в събота (18 май) предстои огромно събитие. Първи мач за обединяване на коланите при най-тежките от 1999 година насам. А за тази чест ще спорят Тайсън Фюри и Олександър Усик.

Британецът ще брани колана си на WBC, докато украинецът рискува титлите на WBA, IBF и WBO. За последно Ленъкс Люис през 2000 година държеше коланите едновременно. Освен това нито Фюри, нито Усик някога са губили мач.

Фюри - Усик ще се излъчва в България от DAZN

Циганския крал е с 34 победи - 24 от които след нокаут, като освен това има и едно равенство (през 2018 година срещу Дионтей Уайлъдр). Усик, който нанесе две загуби на Антъни Джошуа, за да му вземе всичко, пък е с 21 победи - 14 от които след нокаут.

Още: Нокаутиран от Фюри за 48 секунди прогнозира победа на Олександър Усик

Мненията кой ще спечели са доста разнопосочни, а изкуствен интелект, вплетен в игра, направи интересна прогноза. Трябва да се отбележи, че в нея рейтинга на Фюри е 94 (от общо 100), докато Усик е оценен на 89. Мачът приключва само за три рунда!

Тайсън Фюри побеждава категорично Олександър Усик в третия рунд

Олександър Усик срещу Тайсън Фюри

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Още в първия рунд британецът праща в нокдаун своя съперник, но все пак Усик се изправя и продължава, а броенето на съдията стига до пет. Във втория рунд украинецът успява да приклещи опонента в ъгъла, но роденият в Манчестър боец се измъква.

Още: От лагера на Олександър Усик за бащата на Тайсън Фюри: Може и да завърши в линейката!

В третия рунд Фюри отговаря с още един нокдаун, но и отново вижда своя съперник изправен на крака - този път шест секунди след отброяването на съдията. Следва нов момент, в който Усик е повален, но коравият украинец все още продължава.

Само за да удължи срещата с още няколко секунди, тъй като веднага след това Циганския крал нокаутира Усик още с първия удар след третото му изправяне. Този път украинецът пада и бива нокаутиран. Дали е възможно да видим толкова скоростно развитие на мача в събота и завършек едва в третия рунд? Сторил "невъзможното" срещу Кубрат Пулев направи странна прогноза за Тайсън Фюри - Олександър Усик.

Гледайте историческия мач за абсолютен световен шампион между Тайсън Фюри и Олександър Усик 

Шоуто между двамата титани на тежка категория е гарантирано. Това е първият двубой, обединяващ и 4-те големи пояса в дивизията, а един от двамата ще се превърне в първия абсолютен световен шампион от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

В България зрелището ще бъде излъчено от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът държи правата за излъчване в голяма част от Европа и света, като и този път ще станем свидетели на зрелищна подгряваща програма и, разбира се, историческата битка между Фюри и Усик! 

Специално за двубоя, от DAZN имат промоция - закупуване на "pay-per-view" събитието носи един безплатен месец абонамент за платформата. 

Гледайте Усик - Фюри в DAZN

"Живеем за кръв и ужас!" - Джон Фюри в действие, сби се екипа на Усик и разкървави лицето си (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички