Сторил "невъзможното" срещу Кубрат Пулев изненада: Странна прогноза за Тайсън Фюри - Олександър Усик


Сторил "невъзможното" срещу Кубрат Пулев изненада: Странна прогноза за Тайсън Фюри - Олександър Усик
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

4406 0

Дългоочакваният момент в бокса наближава и остават броени дни. Разбира се, става въпрос за мача за обединяване на световните титли при най-тежките. За този огромен залог ще се борят Олександър Усик и Тайсън Фюри в Рияд, Саудитска Арабия.

Фюри - Усик ще се излъчва в България от DAZN

Гледайте историческия мач за абсолютен световен шампион между Тайсън Фюри и Олександър Усик 

Шоуто между двамата титани на тежка категория е гарантирано. Това е първият двубой, обединяващ и 4-те големи пояса в дивизията, а един от двамата ще се превърне в първия абсолютен световен шампион от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

В България зрелището ще бъде излъчено от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът държи правата за излъчване в голяма част от Европа и света, като и този път ще станем свидетели на зрелищна подгряваща програма и, разбира се, историческата битка между Фюри и Усик! 

Специално за двубоя, от DAZN имат промоция - закупуване на "pay-per-view" събитието носи един безплатен месец абонамент за платформата. 

Гледайте Усик - Фюри в DAZN

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

След като мачът между тях вече бе отлаган, то изглежда сега нищо няма да застане на пътя помежду им. А това е исторически битка за 21-ви век, тъй като последният случай, в който се е състоял сблъсък за обединяване на коланите при най-тежките, е от 1999 година.

Доста любопитно изказване направи Дерек Чисора. 40-годишният британец е един от само тримата професионални боксьори, които са побеждавали Кубрат Пулев. Другите двама са Антъни Джошуа и Владимир Кличко в битки за световната титла. И двамата нокаутират Кобрата, докато Чисора е единственият, който го е побеждавал по точки.

Трябва да отбележим, че той се е бил с Пулев и преди, когато нямаше щастието да спечели. В средата на 2016 година двамата се срещат за овакантената европейска EBU титла, а българинът печели по точки.

Побеждавал Кубрат Пулев с прогноза за Фюри срещу Усик

Кубрат Пулев срещу Дерек Чисора

Чисора се е бил и срещу Фюри (2011, 2014, 2022 - загуби), и срещу Усик (2020), като неотдавна прогнозира, че неговият сънародник ще победи и ще прибере коланите в родината им. Сега обаче се изказа доста по-предпазливо.

"Не знам. Бях с Усик този следобед, защото обичаме една и съща рунска сауна, бяхме заедно. И за двамата боксьори това е твърде кратък подготвителен лагер. Докато влязат в ритъм и опитат да правят всичко правилно, ще бъде трудно, ще има травми.

Вече имаше такива знаци - вече го отлагаха. И двамата ще тренират здраво, така че не знам кой ще победи, трудно е да се каже. Последната битка за Тайсън не беше добра, но спечели. Понякога може да имаш лош ден, но в бокса не може да имаш лош ден и да спечелиш битката" - сподели Чисора пред iFL TV. А самият Тайсън Фюри спомена и Кубрат Пулев, и Олександър Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички