Тайсън Фюри се опозори: Подариха победата на Усик, защото страната му е във война!


Тайсън Фюри се опозори: Подариха победата на Усик, защото страната му е във война!
Снимка: GettyImages

3626 0

Войната в Украйна е причината Тайсън Фюри да загуби спора за абсолютната световна титла в тежка категория. На това мнение е Циганския крал, който допусна първа загуба на професионалния ринг, а с това изгуби и титлата на WBC в полза на Олександър Усик

Украинецът напълно заслужено победи в Рияд и Фюри до голяма степен може да е благодарен на съдията, че не отсъди технически нокаут в 9-ия рунд, когато Усик го разсипа от бой и Тайсън буквално не знаеше къде се намира. Въпреки това, Фюри видя друга причина за загубата си. 

Фюри загубил титлата заради войната в Украйна

Войната в Украйна е причината Усик да спечели

"Искам да благодаря на Исус Христос за този невероятен двубой с Олександър. Вярвам, че спечелих двубоя. Той спечели някои рундове, но аз спечелих повечето. 

Така е в бокса - какво да направиш? И двамата се бихме добре, дадохме всичко от себе си. Знаете ли какво - неговата страна е във война и затова хората решиха да изберат неговата страна", каза Фюри, след което допълни: 

"Не правете грешка - аз спечелих този двубой. Но имам клауза за реванш и ще се върна. Връщам се към семейството си и ще се срещнем отново през октомври (статията продължава надолу)

Съдията спаси Фюри от загуба с нокаут

Ще си почина и през октомври ни очаквайте отново. Няма да се оправдавам, няма да рева - беше добър бой. Благодаря ви", каза още Фюри относно поражението си. 

Въпреки мнението, фактът е един - Олександър Усик е абсолютен световен шампион след впечатляващо представяне

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички