Тайсън Фюри разкри кога трябва да се бие с Антъни Джошуа


Тайсън Фюри разкри кога трябва да се бие с Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images

1232 0

Тайсън Фюри може да и загуби епичната битка с Олександър Усик за абсолютната световна титла в тежка категория по бокс, но вече мисли за бъдещ мач с Антъни Джошуа.

Както е известно двамата се канят да изправят един срещу друг постоянно, феновете на бойните спортове също тръпнат в очакване всекидневно да се обяви дата за евентуален такъв сблъсък. По-рано през тази година и промоуторът Един Хърн също загатна дали ще има такъв мач.

Още: Антъни Джошуа загатна кога би могъл да се бие с Тайсън Фюри

Бившият шампион вече на WBC в тежка категория Фюри говори пред "talkSPORT", където разкри, че този двубой трябва да се случи и това може да стане до средата на следващата година.

"Битка с Джошуа? Догодина определено. Победа или загуба, тази битка трябва да се случи, защото има толкова много разговори за нея във Великобритания. Има толкова много мнения по този въпрос. Ще бъда много изненадан, ако тази битка не се случи на Уембли до средата на 2025 година", каза Циганския крал.

Преди броени дни пък Франк Уорън заяви, че Фюри е активирал клауза за реванш с украинския шампион. Това трябва да се случи октомври месец тази година, като не е сигурно дали отново ще бъдат заложени всички пояси.

Антъни Джошуа за последно се би през месец март тази година, когато победи Франсис Нгану, побеждавайки го с нокаут във втория рунд. Двамата се биха също се биха в Саудитска Арабия. 

Още: Еди Хърн отговори дали ще видим Тайсън Фюри срещу Антъни Джошуа

Сега или никога! Зрелището Антъни Джошуа - Тайсън Фюри е по-близо от очакваното

Страшилище, усетило яростта и на Тайсън Фюри, и на Антъни Джошуа, разкри кой е по-добрият

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички