"Усик увреди мозъка на Фюри": Тайсън започна да говори несвързани "глупости" (ВИДЕО)


"Усик увреди мозъка на Фюри": Тайсън започна да говори несвързани "глупости" (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6314 0

Олександър Усик нанесе първа загуба в кариерата на Тайсън Фюри. Освен това му отне титлата на WBC, с което украинецът стана и първият абсолютен световен шампион при най-тежките в бокса през този век, след като Ленъкс Люис за последно спечели такъв мач през 1999 година.

Бе доказано, че Усик нанесе стряскащо невиждан бой над Фюри - какъвто Тайсън никога не е получавал. А всичко тръгна толкова добре за Циганския крал и началото далеч не предвещаваше това, което тепърва предстоеше (Фюри спечели пет от първите седем рунда).

Най-бруталният рунд в мача несъмнено бе деветият. Тогава 37-годишният украинец, вече шампион на WBC, WBA, IBF и WBO, почти нокаутира Тайсън Фюри. Според мнозина съдията трябваше да прекрати срещата, тъй като 35-годишният британец не изглеждаше в състояние да продължи.

Още: "Палячовци": Сравниха Фюри с Кубрат Пулев - Тайсън срещу Усик КОПИРА Кобрата срещу Кличко (ВИДЕО)

Реферът започна отброяването, Фюри се задържа на крака, а буквално моментално след това дойде и гонгът, който категорично спаси Тайсън. Още на същата галавечер мачовете бяха спирани за технически нокаут и за доста по-малко от това състояние, в което бе британецът. Но залогът бе твърде голям, за да вземе такова решение съдията.

Какво каза Тайсън Фюри след загубата от Олександър Усик?

Усик би Фюри

Все по-голяма популярност в социалните мрежи пък набират кадри след срещата. На тях Тайсън Фюри честити Нова година, въпреки че още дори не е преполовена настоящата 2024-та. Това породи някои шеговити коментари от сорта на: "Усик увреди мозъка на Фюри толкова, че той не осъзнава, че още сме май".

Още: ГЕНИАЛНО: Хитрината, с която Олександър Усик победи и Антъни Джошуа, и Тайсън Фюри (ВИДЕО)

Вижте въпросния кадър чрез прикаченото видео по-долу в материала. Все пак трябва да отбележим, че това е нетолкова рядко срещан израз на английски, който визира, че се е случило нещо голямо. Като далеч по-неадекватно може да бъде прието изказването на Фюри, че Усик е спечелил, защото Украйна е във война.

"Трябва да е до теб": Историята на плюшената играчка, направила Олександър Усик абсолютен шампион (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички