Владимир Кличко посочи с какво Усик ще компенсира срещу Фюри "малкия си размер"


Владимир Кличко посочи с какво Усик ще компенсира срещу Фюри "малкия си размер"
Снимка: Getty Images

1020 0

Бившият световен шампион Владимир Кличко заяви, че сънародникът му Олександър Усик ще съумее да компенсира по-малкия си "размер" в битката срещу Тайсън Фюри тази нощ.

Размерът има значение в бокса, но Усик има отговор

"Бих казал, че в тежката категория и в бокса като цяло размерът има значение. Знаем, че разликата между двамата опоненти е голяма и знаем, че Фюри е по-висок, има по-дълъг обхват, но има друг начин да се биеш със силен боец, ​​както Джошуа, и Усик вече показа това два пъти.

С техниката можете да постигнете всичко, което искате. Не е до сила, до размер, а до техника. Вярвам, че Олександър Усик е може би един от най-добрите техничари в съвременния бокс. Сигурен съм, че ще си свърши работата", коментира украинецът пред "DAZN".

"Фюри е непредсказуем"

Запитан какви проблеми ще създаде бившият му противник на Усик, Кличко заяви: "Бих казал, че до известна степен Тайсън е непредсказуем. Не знаем в каква психическа форма е той. Физическата форма я разбираме, но в каква психическа ще бъде - ще видим утре вечер (бел.ред. довечера). Винаги има нещо друго и не можете да вземете предвид в каква форма ще бъде той в тази битка"А Дерек Чисора обяви, че Усик е по-лудият от двамата с Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички