Кубрат Пулев на 43: Върна се 18 години назад към "болна тема" - когато започна с Андреа


Кубрат Пулев на 43: Върна се 18 години назад към "болна тема" - когато започна с Андреа

3766 0

Най-добрият български състезател при най-тежките в професионалния бокс - Кубрат Пулев, празнува своя рожден ден. Кобрата става на 43 години и по този повод екипът на SportLive.bg му пожелава здраве и много успехи както в професионален, така и в личен план!

Пулев даде и специално интервю, в което говори за различни теми. Той спомена за промяната, през която е минал - в това число и по отношение на това как е празнувал своите дни през различните години, като допълни, че сега е благодарен и доволен от всичко около него.

"Всеки един човек се променя. Преди правех рождени дни като сватби - по 80, 100 човека, с такива, които не познавам. Сега съм по-прецизен и нямам подобна необходимост. Сега съм благодарен, доволен от абсолютно всичко. Не ми е необходима грандоманщина. Доволен съм с двама души, с пет човека, когато те са правилните" - започна той пред bTV.

Още: Изсипал куп заплахи към Кубрат Пулев се укроти... засега - получи Мощен наследник (СНИМКИ)

Кубрат Пулев на 43 години

Кубрат Пулев се върна и назад във времето - по-конкретно преди 18 години, като направи лични признания за живота си. Кобрата призна, че още тогава е мислел, че е готов за това да има деца, но и допълни, че всяко нещо идва в приавлния момент. Припомняме, че именно тогава започна връзката си с Андреа, която остава неособено приятна тема и за двамата.

Кубрат Пулев се е считал готов за баща, още в началото с Андреа

"Рингът е ринг. Това е професия - не приемам нищо лично, не мразя никой, не приемам спортния опонент като личен, а като препятствие, което трябва да прескоча. Затова тренирам няколко месеца, за да бъда подготвен на максимум. Вкъщи съм човек като всички останали. Стремя се да предам тези знания.

Още: Кубрат Пулев разкри дали е взел пари след боя с Шевадзуцкий и пак заговори емоционално за България

Бих оставил близките да го кажат, но смятам, че съм изключително добър баща. През целия си живот не съм бързал да имам деца. Мислех си, че съм готов на 25 години, но всяко нещо в живота трябва да идва в правилното време и на правилното място" - призна той.

Боксово издание: Кубрат Пулев е уважаван противник, трябва да се бие с Даниел Дюбоа

В момента Кубрат е намерил своя спътник в живота и заедно отглеждат двете си деца - Христина и Спартак. Андреа също е продължила напред и в момента е с друга известна личност, която наскоро показа (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички